Végre elkelt Ben Affleckék luxusotthona

0

Ben Affleck és Jennifer Garner 2015-ös szakítása óta próbálta eladni egykori közös otthonát a kaliforniai Pacific Palisadesben, amit 2009-ben még 17,55 millióért szereztek meg Brian Grazer producertől. Most sikerrel jártak.

A házat még 2009-ben vették meg 17,55 millió dollárért Brian Grazer producertől. Az új tulajdonos Adam Levine, a Maroon 5 frontembere, csak ahhoz képest kötött jó üzletet a 32 millió dolláros vételárral, hogy korábban 45 milliót is kértek érte.

A házat nem hirdették meg hivatalosan, így az üzletet privát úton kötötték a sztárok képviselőin keresztül.

A több mint egyhektáros birtokon több épület is áll, a legnagyobb 820 négyzetméteres. Benne öt hálószoba és nyolc fürdő található. A sztárpár saját mozitermet és konditermet is kialakított a kétszintes házban.

Az ingatlanhoz tartozik egy két hálószobás, három fürdős vendégház is, ahol Ben Affleck meghúzta magát, miután kapcsolatuk zátonyra futott a színésznővel.

Azóta persze már saját házat vett: 2018-ban 19 millió dollárt fizetett egy több mint 1200 négyzetméteres villáért, ami szintén Pacific Palisadesben található.

Az épület az 1940-es években készült Cliff May tervei alapján, és az évtizedek során több híres lakója is volt, hiszen Affleckék és Brian Grazer előtt Gregory Peck is itt élt.

Adam Levine és felesége, a Victoria Secret-modell Behati Prinsloo tavaly is sűrű évet zárt az ingatlanpiacon, hiszen 18 millióért megváltak egy házuktól és 33,9 millióért vettek egy másik Beverly Hillsben.

Érdekes, hogy akkor is mindkét esetben a szórakoztatóiparban szintén érdekeltekkel üzleteltek.

Íme Ben Affleck 19 millió dolláros új háza

Share.

About Author

Leave A Reply