Vacsora félmilliárdért jöhet?

0

Nem nagyon van annál drágább vacsora mostanában, mint amit a World of Diamonds kínál, de azért ne gondoljuk azt, hogy csak valami egyszerű meghívásról van szó. Ráadásul ha kimatekozza az ember, még lehet, hogy meg is éri (annak, akinek van ilyesmire pénze, persze).

Csak a számokat nézve is lenyűgöző ajánlatról van szó: 10 ezer friss rózsa, 18 fogásos vacsora, 44 és 55 éves borok, és egy 2,08 karátos Fancy Vivid gyémántgyűrű – mindez 2 millió dollárért.

Egyébként a szervező World of Diamonds szerint már maga a gyémánt is megéri a 2 millió dollárt, ezért írtuk a bevezetőben, hogy akinek van ennyi pénze, annak nem is biztos, hogy rossz ajánlat.

„Ez a legdrágább vacsoraélmény a világon, és a lehető legfényűzőbb is. Mint gyémántbányászattal foglalkozó cég, úgy gondoljuk, hogy a Ce’ La Vi a legnagyszerűbbek egyike. Nagyon nagy érdeklődésre számítunk, de végül csak két szerencsés részesülhet ebben a privilégiumban” – nyilatkozta a Forbes magazinnak Karan Tilani, a World of Diamonds igazgatója.

Maga a program összesen 8 óra és egy 45 perces helikopteres utazással kezdődik Szingapúr felett, majd jön egy sofőrös Rolls-Royce, végül egy kis luxushajókázás.

A párt ezt követően a Marina Bay Sands Hotel tetején található Ce’ La Vi-be viszik, ahol 10 ezer friss rózsa fokozza a romantikus élményt. Ha mindez nem lenne elég, az este folyamán csekély 18 fogásos vacsorát szervíroznak, benne minden földi jóval, pezsgőhabos osztrigával, libamájjal, alaszkai vadlazaccal, lassan főzött galambbal, és még hosszan sorolhatnánk, de nem tesszük.

Mindezt a már az elején említett 44 és 55 éves borokkal, valamint egy 1988-as Salon ‘S’ pezsgővel, egy 2008 Domaine Leflaive Chevalier-Montrachet Grand Cruval és egy 1961-es Chateau Haut-Brionnal lehet leöblíteni (és persze bármi mással, ami a ház kínálatában szerepel).

Mindez persze még nem kerülne 2 millió dollárba, az összeg azért rúg ekkorára, mert egyáltalán nem mellesleg jár mellé a már szintén említett 2,08 karátos Fancy Vivid Blue Jane Seymour gyémántgyűrű.

Share.

About Author

Leave A Reply