Utazás a szexturizmus fellegvárába

0

A thaiföldi Pattaya meglehetősen lehúzós hely, ellenben a nemzetközi szexturizmus egyik központja is. A Szecsuán blog szerzője persze nem ezért járt ott, de ha már ott volt, megírta élményeit.

„Thaiföldön most épp nincs szezon, az esős évszakban járunk, s hogy efelől kétségünk se legyen, még minden egyes nap kaptunk a nyakunkba 1-2 kiadós égi áldást. Minden gond nélkül esik fél napon át, mintha dézsából öntenék.

A hőmérséklet ilyenkor is állandó, cirka 34 fokok vannak, a különbség annyi, hogy nem süt a nap. No meg a már emlegetett zuhé.

Az időjárás viszontagságai ellenére azért külföldiek még ilyenkor is szép számmal akadnak Pattayán, amely az egyik, ha nem a legnagyobb lehúzós hely az egész országban. Thaiföldről beszélve azért itt is lehet megfizethetően tengődni, de nem nagyon érdemes. Vagyis, hát attól függ, mire van igény.

Pattaya ugyanis a szexturizmus egyik fellegvára. Komplett utcákat töltenek meg a kliensekre váró lányokkal felszerelt bárok. Még sosem tapasztaltam a prostitúciót ennyire töményen, ekkora méretekben megnyilvánulni, s hát meglehetősen bizarrnak is tűnt.

Az már csak hab a tortán, hogy ránézésre nyilvánvaló módon sok fehérnépnek öltözött szexmunkás lába között a ruházattól némiképp elütő képletek lelhetőek fel (s akkor még hány olyan lehet, akiről első vagy akár a sokadik pillantásra sem olvasható le ugyanez), arról meg már említést sem érdemes tenni, hogy a pattayai városi rendőrség mellett is egy ilyen utcasor húzódik.

Ha már kínálat, kereslet is akad. Ez ugyan némiképp előítélet, de jó pár 50-70 éves magányos fehér férfit láttunk csellengeni, akik kiváló esélyekkel indulnának egy amerikai krimisorozat ügyeletes perverzének szerepéért rendezett meghallgatáson.

Pattaya amúgy semmilyen. Oké, van tengerpart, s az idegenforgalmi infrastruktúra jól kiépített. Luxus- és alacsonyabb kategóriájú szállók, éttermek, bárok tömkelege. De maga a táj ebben a régióban teljesen versenyképtelen. A legnagyobb előnye tényleg az, hogy közel van Bangkokhoz illetve a már kivesézett szórakozási lehetőségek.

Már első pattayai napunkon meglátogattunk egy helyi, kellemesen thai benyomást keltő kajáldát, ahol a tenger gyümölcseinek megszokottan kellemes ízét élvezhettük.

Cápauszonyból készült levest eddig még sosem ettem, s mivel nyitott vagyok az új ízek kipróbálására, így örültem is neki. Sajnos az íze nem különösebben nagy szám. Azt nem állítanám, hogy rossz lett volna, de a felkapottság előtt totál értetlenül állok. Ezért tényleg kár kiirtani ezeket a tengeri ragadozókat.”

A teljes sztorit két részletben olvashatjátok el itt és itt. Érdemes!

Share.

About Author

Leave A Reply