Üdv a pokolban!

0

A pokol ez esetben csupán egy nemzeti park Kenyában, ahová az Our Life in Nairobi blog szerzője látogatott el a párjával, és milyen jól tette, mert így legalább meg tudta írni és osztani az élményeket velünk.

„Már több alkalommal elhatároztuk a párommal, hogy felkerekedünk a kocsinkkal és ellátogatunk a Hell’s Gate nevű nemzeti parkba. A honlap szerint lehet biciklizni, hegyet mászni, és sétálni, ami azért egy itteni nemzeti parktól nem szokványos. A vadállatok miatt csak a kocsiból lehet csodálni a látnivalókat.

Mivel itt minden nap kocsival jár az ember mindenhová, ezért örültünk a lehetőségnek, hogy végre lehet sétálgatni, biciklizni, a látványról pedig nem is beszélve. (…)

Az itteniek vezetési stílusa a városon kívül még rosszabb, mint a városban. Őrült tempóban vezetnek, és nem figyelnek senkire, elég sokat előznek olyan helyeken is, ahol nem kéne. (…)

Nagyon sok állattal lehet találkozni, antilopok, zebrák, varacskos disznók, majmok, zsiráfok. A legtöbb állat már megszokta az emberek közelségét, így lehet „szelfizni” velük, de ha fenyegetve érzik magukat, akkor gyorsan tovább állnak.

Nagyon kellemes piknik pontokat alakítottak ki több helyen a parkban, ahol megpihenhetünk séta közben, süthetünk a szabadban, vagy csak az előre elkészített ételünket elfogyaszthatjuk. Mellékhelyiséget is kialakítottak a pihenő pontok mellett, de ne angol WC-t várjuk, hanem csak a legegyszerűbb pottyantóst, de teljes mértékben megfelelnek a célnak. :)”

Külföldre mennél dolgozni, de nincs állásod? Itt jó eséllyel találsz neked való ajánlatot!

Akit érdekel, az kattintson ide és olvassa el az eredetit!

Share.

About Author

Leave A Reply