TOP10: a hét legérdekesebb külföldi állásajánlatai

0

Visszatértünk régi jó szokásunkhoz, és összeválogattunk nektek pont tízet a hét (általunk valamiért érdekesnek tartott) külföldi lehetőségei közül. Kilenc országot ölelünk fel, szóval remélhetőleg mindenki talál magának érdekességet. (Ha így történik, akkor kattintsatok a vastaggal kiemelt linkre a továbblépéshez!)

Shop assistant (Írország)

Limerickbe keresnek Shop assistant ill. Deli assistant munkakörbe jelentkezőket. A fizetés pozíciótól függően 1100 – 1700 euró havonta. Amit kínálnak, az szállás, gyors közvetítés, hosszú távú, bejelentett, folyamatos munka, és túlóra lehetőség. Elvárás csupán az angol nyelvtudás.

Recepciós (Csehország)

A prágai óvárosban lévő Hilton szállodába keresnek recepcióst. Elvárás az előzetes munkatapasztalat a front office-ban, szakirányú végzettség, cseh alapfokú (A2), vagy angol felső középfokú (B2) nyelvtudás.

Pincér (Finnország)

Lappföldre keresnek pincéreket hat hónapos (október/november – március/április) munkára. A feladat ételek felszolgálása, bárban vendégek kiszolgálása.

Amit kínálnak, az túlóra lehetőség (minimun 60h / 3 hét, de általában 112,5h / 3 hét), vasárnap és ünnepnap dupla órabér, finn munkaszerződés, esti és éjszakai műszakban emelt óradíj. A szállást biztosítják, de a munkavállaló fizeti, havi 150 – 450 euró helyszíntől függően.

Villanyszerelő (Németország)

Kapcsolószekrény szerelésben jártas villanyszerelőket keresnek németországi munkára, hosszú távra. Bármilyen szintű német nyelvtudás előnyt jelent, de nem feltétel. Elvárás az 1-3 év szakmai tapasztalat.

Idősgondozó (Németország és Ausztria)

Németországi és ausztriai tevékenységre keresnek olyan beteggondozókat, akik képesek önállóan ellátni ápolásra szoruló, idős emberek gondozását, azok saját otthonában.

A németországi megbízáshoz egészség- és felelősségbiztosítást nyújtanak, bejelentenek minden hatóságnál és személyesen visznek el a megbízóhoz.

Konyhafőnök folyami luxushajón

A feladat Európa folyami útvonalain (Hollandia, Belgium, Svájc, Németország, Ausztria, Szlovákia, Magyarország, Szerbia, Románia) közlekedő 3-4-5 csillagos (70-200 utas) luxushajókon a menük (ebéd + vacsora) lefőzése, reggeli büfé felkészítése. Munkaidő heti 6/7 nap, napi 10-12 óra. Kezdés azonnal, akár 2-3 napon belül. A felkínált havi jövedelem 780 – 930.000 Ft/hónap nettó.

Csőszerelő műszakvezető (Németország)

Németországi munkára keresnek németül beszélő műszakvezetőt 6-8 fős csőszerelő csoport irányítására és csőszerelői szakmunkára. Olajfinomítóban szerzett tapasztalat előny. A fizetés állítólag jó, magyarországi bejelentett munkahelyről van szó.

Pincér / pincérnő (Ciprus)

Paphos városába és környékére keresnek pincért, pincérnőt. A fizetés függ az előző tapasztalatoktól és a betöltött pozíciótól – a kiindulási összeg havi nettó 700 euró plusz borravaló.

Viszont a szállás és az étkezés (utóbbi a munkavégzés alatt) ingyenes. A munkaszerződés az év végéig tart.

Takarító / takarítónő (Svédország)

Takarítói munkára azonnal kezdéssel munkavállalókat keresnek Stockholmba. Elvárás az angol nyelv társalgási szintű ismerete, és szigorúan nem dohányzó munkavállalókat keresnek.

A fizetés 400-600 ezer Ft a ledolgozott órák függvényében (ne felejtsd el, ez soknak tűnhet, de megélni is Stockholmban kell belőle…), a szállás ingyenes. Svédországi bejelentett munkáról van szó.

Hentes, kolbász készítő (Izland)

Húsfeldolgozókat keresnek Izlandra, elsősorban kolbászkészítés a feladat. Elvárás a kommunikációs szintű angol nyelvtudás, a hasonló munkatapasztalat, valamint a hentes vagy húsfeldolgozó végzettség.

Amit nyújtanak, az izlandi munkaszerződés (biztosítás, bejelentés). A fizetés nettó 315.946 – 340.536 ISK / hó, azaz kb. 837.000 – 902.000 HUF / hó (havi 195 – 216 munkaóra).

A szállást a munkáltató biztosítja kétágyas szobákban, de a munkavállaló fizeti utólag 75.000 ISK értékben.

Más állásra vágysz, esetleg más országban keresgélnél? Egy kattintás és megteheted!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

Share.

About Author

Leave A Reply