Támogatott külföldi munkák 35 fölött

0

Ha valaki már elmúlt 35 éves, de külföldön szeretne dolgozni, nem feltétlenül muszáj a semmibe ugrani, hiszen akad uniós program, amely éppen az ő támogatásukat tűzte ki célul.

A Reactivate kifejezetten 35 év feletti uniós polgárok számára indult, olyanoknak, akik saját országukban képtelenek állást vagy képzési lehetőséget találni, ellenben hajlandók egy másik európai uniós tagállamba költözni és ott munkát vállalni.

A Reactivate keretében nem csak dolgozni, de szakmai gyakorlaton vagy tanulószerződéses gyakorlati képzésben is részt lehet venni. Célja, hogy az álláskeresők, különösen a munkanélküliek számára Európában fizetett állásajánlatokat találjon.

KÖVESD A HATÁRÁTKELŐT A YOUTUBE-ON IS!!

Az állások és tanulószerződéses gyakorlati képzések időtartama nem lehet kevesebb 6 hónapnál (a szakmai gyakorlatok rövidebb időre is szólhatnak).

A Reactivate program keretében kaphat tájékoztatást, kereshet állást, valamint igénybe vehet munkaközvetítési és munkaerő-felvételi támogatást. A külföldi felvételi elbeszélgetés, nyelvtanfolyam, képesítések elismerése vagy a célországba költözés költségeinek a fedezése céljából pénzügyi támogatásra is jogosult lehet.

Aki szívesen részt venne a programban, az ide kattintva találhat további információkat.

Külföldi munkák sok segítséggel

Share.

About Author

Leave A Reply