Szuperautó a vízen

0

Nem akármilyen motorcsónakkal állt elő a Mercedes-AMG a Cigarette Racinggel közösen. Mást ne mondjunk, a járgány 2700 lóerős, szóval simán megfelel egy szuperautó vízi megfelelőjének.

A Miamiban rendezett idei nemzetközi hajóshow egyik sztárja az 59′ Tirranna AMG Edition volt, ami a német cég és a Cigarette Racing immár 12. közös munkája.

A motorcsónakot hat (!) 4,6 literes V8 Mercury Racing 450R motor hajtja, összesen 2700 lóerővel, így aztán nem lehet csodálkozni azon, hogy 130 km/órás csúcssebességre képes, ami azért vízen nem gyenge.

A hajó külön érdekessége, hogy karcsúsága ellenére nem kevesebb, mint 26 ember fér el rajta (meg nem mondtuk volna!), nagyon kellemes kabinja is van, ha esetleg a tulajdonos és vendégei úgy döntenének, hogy a vízen töltik az éjszakát.

A bulihangulatot a legmodernebb és legkiválóbb JBL Audio hangrendszer fokozza, amit (a világítással egyetemben) iPad-alapú rendszerrel lehet vezérelni.

Odabent egyébként a kék és bézs színek dominálnak (a bőrök esetében ez mélykékre vált). Ami az árat illeti, arra nehéz pontos összeget mondani, hiszen sok függ attól, a kedves vevő milyen csomagot rendel a motorcsónakhoz.

Eladó Kenny G háza

(Fotó: cigaretteracing.com)

Share.

About Author

Leave A Reply