Svájci melók és egy kakukktojás

0

Ma Svájcban ajánlunk álláslehetőségeket, és a végén meglepetésként átugrunk egy másik, szomszédos országba is.

Ápoló idősotthonokba, kórházakba

Svájci idősotthonokba, kórházakba keresnek ápolókat. Természetesen elvárás a papírokkal igazolt ápolói végzettség, valamint minimum középfok szintű német VAGY francia nyelvtudás. A németországi, ausztriai munkatapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel.

Ami a fizetést illeti, az havi bruttó minimum 5000 CHF (svájci frank), a kezdeti időszakra olcsó szálláslehetőséget is biztosítanak, valamint segítenek a hivatalos dokumentumok, az ápolói regisztráció intézésében.

További részletek itt.

Burkoló

Még mindig Svájc, azon belül is Basel, burkolói munkáról van szó. Kedvező, hogy a német nyelvtudás előnyt jelent, de nem kötelező feltétel.

Szükséges a szakirányú szakmunkás képesítés, az igényes, minőségi munkavégzés, és a hasonló munkakörben szerzett legalább 3 év tapasztalat, pontosság, precizitás, megbízhatóság.

Ezért cserébe havi nettó 2400-2750 svájci frankos fizetést kínálnak. További részletekért ide kell kattintani.

és a kakukktojás:

Gyorséttermi munkalehetőség (Németország)

Bayern, Baden-Württemberg tartományba keresnek gyorséttermi dolgozókat azonnali kezdéssel, hosszú távra. Leggyakoribb városok: Lörrach, Schweitenkirchen, Weil am Rhein, Rheinfelden, Freiburg és vonzáskörzete.

Ami kedvező lehet, hogy akár egy szezonra (június-október) is lehet menni. Feltétel a legalább társalgási szintű német nyelvtudás.

A fizetés havi bruttó 1350-1438 euró (azaz a 8,51 eurós német minimálbér), viszont szállás is van havi 235 euróért, ami tartalmazza a rezsiköltséget is. Minden továbbit itt találsz.

Ha más német munka érdekel, akkor ide kattints!

Share.

About Author

Leave A Reply