St. Barts, ahol hemzsegnek a szuperjachtok

0

St. Barts szigete a gazdagok és híresek egyik kedvenc játszótere, így aztán nem csoda, hogy így, a téli pihenés idején hemzsegnek itt a legmenőbb hajók. Most egy drónnal videó is készült róluk, mindjárt megmutatjuk.

St. Barts szigete alighanem a legfelkapottabb helyek egyike celeb-körökben. Gyakorlatilag aki ad magára valamit, az megfordult már itt, sőt, lehetőleg rendszeresen ide jár pihenni, még sőtebb: saját háza van a szigeten.

St. Barts, a sztárok kedvence

Felsorolni is nehéz lenne (mi ebben a posztban korábban megpróbáltuk), ki mindenkivel futhatnánk össze St. Bartson (ha valaha eljutnánk oda), hiszen rendszeresen itt pihen Mick Jagger, Beyonce, Gwen Stafani, Paris Hilton, Sean Combs, vagy éppen Mariah Carey, de legendásak Roman Abramovics partijai is.

Az orosz oligarcha (aki például a londoni Chelsea futballklub tulajdonosa is) immár hagyományosan itt tartja szilveszteri buliját, ami az év egyik legexkluzívabb partijának számít.

Roman Abramovics még 2009-ben vett a szigeten egy aprócska palotát mindössze 90 millió dollárért, amiben nyilván ha szűkösen is, de elférnek a vendégek.

A korábbi években olyan sztárok léptek fel, mint a Red Hot Chilli Peppers, a Black Eyed Peas, Prince, vagy éppen Beyoncé. A 2009-es buli házigazdája (!) például Gwen Stefani volt (fél millió dollárért), Prince és Beyoncé 1,2 millióért léptek fel… (Minderről részletesebben itt írtunk.)

St. Barts felülnézetben

Na, de térjünk rá arra a felvételre, amit Eric Bergeron kapitány tett nemrég közzé, és amelyen jól látszik, micsoda csúcsforgalom van így, az év elején a sziget környékén.

Némi túlzással a víz alig látszik a rengeteg luxusjacht alatt, melyek között természetesen ott van a már említett Roman Abramovics 162,5 méteres csodahajója, az Eclipse, vagy a 92 méteres Nobiskrug Tatoosh, és a hatalmas, 138 méteres Lürssen Rising Sun.

De elég a szövegből, jöjjön inkább a videó, ami minden szónál ékesebben beszél!

Share.

About Author

Leave A Reply