Schwarzenegger megvillantotta elektromos Hummerjét

0

Ha az ember meglát egy Hummer-méretű dögöt az úton, akkor óhatatlanul a környezetvédelem és a levegőszennyezés jut az eszébe. Kivéve persze akkor, ha az az autó éppenséggel elektromos – na, ilyenben mutatta meg magát a minap Arnold Schwarzenegger.

A színész ráadásul nem csak megmutatta magát, hanem az Instagramon meg is osztott egy rövid videót, azzal a szöveggel, hogy „beszélj finoman és legyen nálad egy nagy dög. Lehet, hogy az elektromos Hummerem csöndes, de menő.”

A poszt nem véletlen, pár hete ugyanis a sajtó alaposan nekiment a volt kaliforniai kormányzónak, amikor azon kapták, hogy egy hatalmas, hatkerekű, benzines terepjáróval tolja, márpedig a Pinzgauer éles ellentétben áll Arnold Schwarzenegger klímaváltozásról hangoztatott véleményével.

A 72 éves színész egyébként az elektromos autók lelkes támogatója, igaz, egyúttal imádja a hatalmas, katonai jellegű járműveket is. Ezért is gyárt neki a Kreisel Electric nevű osztrák cég elektromos G-Wagent és alakított át egy Hummer H1-et.

Utóbbit 2017-ben kapta meg Arnold Schwarzenegger, és a cég szerint a böhöm karosszériát 120 km / órás csúcssebességgel akár 300 km távolságra is elviszi.

Újabb bizonyíték Schwarzenegger humorára

(Fotó: BG004/Bauer-Griffin/GC Images)

Share.

About Author

Leave A Reply