Samurai, az utazó villa

0

A török hajógyár, az Alia Yachts igazi zászlóshajója, a 60 méteres Samurai három éve készült el, most kisebb ráncfelvarrás után mutatta meg magát. Nem akármilyen látvány, különösen belülről.

A holland Omega Architects által megálmodott külső merész függőleges ablakokkal, elegánsan ívelt szerkezettel és hosszú tattal rendelkezik, így egyszerre sportos és erőteljes megjelenéssel bír.

A belsőépítészetet a brit Redman Whiteley Dixon stúdió végezte. Jól megférnek egymás mellett természetes anyagok és a semleges tónusok, ezzel kifinomult és barátságos környezetet létrehozva.

A legjobb kilátás a tulajdonosi lakosztályból nyílik a tengerre. Emellett még egy VIP- és négy duplakabin áll rendelkezésre az utasok számára, így összesen 12-en férnek el a hajón a 14 fős személyzet mellett.

Tágas társalgó és ebédlő, valamint edzőterem is várja a vendégeket. A napozó fedélzeten is minden a kényelmet szolgálja: luxusbútorok, nyugágyak is vannak és még pezsgőfürdőből is lehet élvezni az életet, miközben a hajó szeli a hullámokat. Két kisebb motorcsónaknak is van hely, így ezekkel kirándulások is tehetők.

A Samurait két MTU 16V 4000 M73L motor hajtja. 21 csomós sebességre is képes, átlagos sebességgel pedig 7800 kilométert tud megtenni.

Eladó a Riviéra legdrágább villája

(Fotó: Jeff Brown)

Share.

About Author

Leave A Reply