Ronaldo 2 millió dolláros Ferrarival vigasztalódott

0

Cristiano Ronaldónak nincsenek túl jó napjai, hiszen klubja, az olasz Juventus a bajnoki címet már elbukta és ha nem figyel, akár még a labdarúgó Bajnokok Ligájáról is lemaradhat. (Már ha egyáltalán elindulhat benne, de ez másik történet.) A portugál világsztár azonban megtalálta a módját annak, hogy jobb kedvre derítse magát.

A 36 éves Cristiano Ronaldo ugyanis ellógta az egyik edzést, hogy helyette a Ferrari maranellói központjába látogasson. Olyan nagyot persze nem kockáztatott, hiszen vele volt a klub elnöke, Andrea Agnelli és annak unokatestvére, John Elkann, aki egyben az Exor és a Ferrari vezetője is.

A látogatás során Ronaldo a gyár Forma-1-es csapatának két pilótájával, Charles Leclerc-kel és Carlos Sainz-cal is találkozott, mindketten egy-egy aláírt Ronaldo-mezzel gazdagodtak.

Ha már gazdagodás, az olasz Corriere Della Sera azt írta, ha már arra járt, Cristiano Ronaldo vett magának egy vörös Ferrari Monza SP1-et. Ami azért nem semmi, mert egy különleges, nagyon korlátozott számú, 2018-ban bemutatott szuperautóról van szó.

Az autó ára 1 millió 950 ezer dollár, de az még nem elég, ha valakinek ennyi pénze van, hiszen a Monza SP1 nem vehető meg csak úgy, különleges meghívó kell tőle a gyártól.

A Ferrari 812 Superfaston alapuló Monza SP1 együléses és az 1950-es évek Ferrari versenyautói ihlették. Ennek megfelelően a 800 lóerős, 6,5 literes V12-es motor 2,9 másodperc alatt gyorsítja az autót álló helyzetből 100 km/órás sebességre.

Tovább bővül tehát Cristiano Ronaldo autógyűjteménye. Garázsában olyan csodák vannak, mint a 10 millió dolláros Bugatti Centodieci, vagy a szintén Bugatti Chiron és Veyron.

Mi a közös Ronaldóban, Vilmos hercegben, Bonóban és Robbie Williamsben?

(Fotó: Twitter/Ferrari)

Share.

About Author

Leave A Reply