Repülő róka a tengerek ura

0

A Lürssen nevű német hajógyárban készült el tavasszal a Flying Fox, ami első útját Bréma és Stavanger között tette meg. Jelenleg a monacói Imperial charter flottájához tartozik a 136 méter hosszú és 22 méter széles hajó. Űrtartalmát tekintve a 14. legnagyobb a világon.

A hajón 22 vendég és 54 fős személyzet fér el. Összesen 11 kabint alakítottak ki, köztük egy privát lakosztályt saját jakuzzival, míg több VIP-kabinhoz terasz és fürdő is tartozik.

A jacht ívelt és különleges külsejét Epsen Oino tervei alapján készítették, míg a belső részeket a brit Mark Berryman álmodta meg. Kétszintes szalon bárral, hatalmas étkező és moziterem is található a fedélzeten.

A kikapcsolódásról egy 12 méteres medence, napozó és jakuzzi, szépségszalon, grillezési lehetőség, továbbá egy önmagában 1200 négyzetméteres wellness részleg gondoskodik, ahol szauna, krioszauna, törökfürdő, masszázs és edzőterem is rendelkezésre áll.

A fedélzeten két helikopter-leszálló van, és négy Vespát is szállít a hajó, ha egy szigeten kikötve robogóra van szükség. Emellett kilenc motorcsónak és csónak, búvárfelszerelések, jetskik, kajakok, SUP-deszkák is a kiegészítők közé tartoznak.

A hajó nagy mérete ellenére nem lassú, akár 20 csomós sebességre is képes.

Rafael Nadal mini luxusjachtja

(Fotó: Lürssen Yacht)

Share.

About Author

Leave A Reply