Ralph Fiennes szerb állampolgár lett

0

Úgy tűnik, a kettős állampolgárokká váló sztárok napjait éljük, hiszen nem sokkal Colin Firth után Ralph Fiennes is azzá lett, igaz, nagyon nem ugyanolyan indokkal.

Mi is megírtuk, hogy Colin Firth elsősorban a Brexit miatt olasz állampolgárságért folyamodott, miközben azért természetesen megtartotta brit útlevelét is.

Az 57 éves brit színész 1997-ben házasodott össze Livia Giuggioli olasz filmproducerrel, akitől két gyereke született, Luca és Matteo. Felesége és két gyereke már eddig is kettős állampolgár volt. (További részleteket itt olvashatsz.)

Most a Colin Firthnél csupán három évvel fiatalabb pálya- és honfitárs, Ralph Fiennes vett át egy másik útlevelet, méghozzá magától Aleksandar Vucic szerb elnöktől.

Külföldre költöznél, de nincs munkád? Válogass a Határátkelőn!

Ennek azonban semmi köze a Brexithez, hiszen csupán arról van szó, hogy a szerb állam az országért végzett munkáját elismerve adományozott tiszteletbeli állampolgárságot a színész-rendezőnek.

Ralph Fiennes egyébként tényleg sokat forgat Szerbiában, ott vitte filmre első rendezését, a Coriolanust, és jelenleg is ott dolgozik a The White Crow című mozin.

Ralph Fiennes ahogyan illik, nagyon szépen köszönte a megtiszteltetést, örült neki, átvette, de azért nyilvánvalóan megtartja brit állampolgárságát – mondta az ügynöke a Hollywood Reporternek.

Közel 1000 külföldi állásajánlat vár a Határátkelőn! Kattints, találj, költözz!

(Fotó: MTI/Darko Vojinovic)

Share.

About Author

Leave A Reply