Prága, Berlin vagy folyami hajó?

0

A cseh város nekünk a szívünk egyik csücske, abban persze nem vagyunk biztosak, hogy hosszú távon élni is olyan jó ott, mint bámészkodni, de ezt is ki lehet próbálni. Vagy ott van Berlin, esetleg egy német síterep… és akinek ez sem elég, még az is találhat magának máshol külföldi munkát mai ajánlatunkban. (Ha megtetszik valamelyik lehetőség, kattints a vastag linkre.)

Felszolgáló (Németország)

Winterbergbe keresnek síterületre étterembe felszolgálót, pincért, akinek feladata rendelések felvétele, fizetések intézése. Elvárás az erős német nyelvtudás, munkatapasztalat fizetőpincérként.

Amit nyújtanak, az német szezonális munkaszerződés, ingyenes étkezés és szállás. A fizetés 1300 € nettó/hó + borravaló kb. 80-100 €/munkanap.

Ügyfélszolgálati tanácsadó (Csehország)

Ügyfélszolgálati tanácsadót keresnek Prágába. A feladat ügyfélszolgálat és technikai támogatás az ügyfeleknek okos telefonokkal és egyéb távközlési eszközökkel kapcsolatban.

A jelentkező legyen ügyfélközpontú, legyen része a csapatnak, legyen pozitív beállítódottságú és nyíltan kommunikatív (akármit is jelentsen az).

Laborasszisztens (Németország)

Berlin vonzáskörzetében lévő hangulatos kisvárosba keresnek képzett laboratóriumi asszisztenseket magánlaborba akár azonnali kezdéssel, lakhatási lehetőséggel.

Elvárás a klinikai (orvosi) laboratóriumi asszisztensi, vagy szakasszisztensi végzettség, minimum társalgási, B1-es szintű német nyelvtudás, minimum egy éves laborban szerzett tapasztalat.

A feladat minták feldolgozása: metszetek készítése, festése, laboratóriumi automaták kezelése, karbantartása, napi kalibrálás, kontrolálás, minták feldolgozása, technikai validálása, laboratóriumi informatikai rendszer kezelése.

Amit kínálnak, az bruttó 1800 eurós kezdő fizetés, amely a próbaidő után bruttó 2100 euróra emelkedik, a szállás kedvezményes áron, 1 fő részére akár 300 euróért biztosított. Heti 40 órás munkarend (hétfőtől péntekig, napi 8 órában), jó közlekedés Berlinből repülőgéppel, modern munkakörnyezet, hosszútávú munkalehetőség.

Cukrász folyami hajón

Márciusi kezdéssel keresnek németül beszélő cukrászt, akinek feladata desszertek, édességek elkészítése. Elvárás az erős német vagy angol nyelvtudás, tapasztalat min. 6 hónap 3 csillagos hotelből cukrászként, professzionális vendégkiszolgálás, szakirányú iskolai végzettség / képzés.

Amit nyújtanak, az szezonszerződés, ingyenes szállás, ellátás a hajón. A fizetés kb. nettó 1500 euró / hó + borravaló (kb 300€/fő/hó).

Gépjárművezető

Az Európai Unió területén (kivéve Anglia, és Lengyelország) történő nemzetközi fuvarozásra keresnek embert. Az állás betöltéséhez szükséges dokumentumok: gépjárművezetői kártya, GKI igazolvány, C, E kategóriás jogosítvány, pályaalkalmassági bizonyítvány. Magyarul beszélő külföldön élők jelentkezését is várják.

Amit kínálnak, az hosszútávú munkalehetőség, nettó 450.000 forintos fizetés. Kéthetente hazajövetelről gondoskodik a munkaadó.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/1552036)

Share.

About Author

Leave A Reply