Osztrák idegengyűlölet első kézből

0

Az alábbi történet főszereplői között van egy bevándorló, aki egy péküzletben dolgozva próbál megélni és két osztrák nő, akik kiborulnak azon, hogy a lány nem vágja rögtön, mit kérnek. Balázs írása.

„Az eset délután történt, ebben a villachi aluljáróban üzemelő péküzletben. Néha beugrom mikor nincs időm ebédelni és veszek valamit, amit gyorsan megehetek az esti műszak előtt. Most is így történt.

A pult mögött egy egyértelműen migráns lány teljesített szolgálatot. Nem mondom rá, hogy muzulmán, de az biztos, hogy barna bőrű volt és nem osztrák! (Kendőt sem viselt, de ez most mellékes.)

Előttem két tipikus ötven körüli osztrák hölgy tanácskozott, hogy mit kérjenek, végül az egyikük rendelt egy Aboriginesweckerl-t. A pult mögött álló lány nem mozdult. Erre a hölgy már kicsit indulatosabban kérte az Aboriginesweckerl-t .

Láttam a lányon, hogy halvány fingja nincs, mit kérnek tőle, ettől függetlenül kedvesen mosolygott és megpróbálta követni a vásárló tekintetét, hátha az általa kívánt terméken áll meg, de nem így történt.

A két osztrák nő elkezdte őt pocskondiázni, de nagyon durván! Mondtak rá mindenfélét! Mi az, hogy nem tudja, mit szeretnének, felháborító, őrület, stb stb stb.

HATÁRÁTKELŐ A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

A lánynak már frankón sírásra görbült a szája, de ezek csak mondták és mondták! Otthon ilyenkor már rég elküldtem volna őket a picsába, de ma és ott, nem szólaltam meg. Elvégre én sem vagyok más, mint egy megtűrt migráns!

Csak akkor nem kell csodálkozni, ha néha elpattan egy-egy húr és valakinek baja esik! Ez a lány lehet, hogy muzulmán volt és nem értette mi a franc az az Aboriginesweckerl, de legalább dolgozik, és megpróbál beilleszkedni! Az már más kérdés, hogy nem hagyják neki.

(Amúgy az Aboriginesweckerl nem más, mint egy karintiai, kb. tízdekás, szögletes, magos, rozszsemle.) És az a tetves migráns még ezt sem tudta! Tudjátok mit srácok?! Szar ez úgy ahogy van…”

Share.

About Author

Leave A Reply