Őrületes megajachtot építtet Jeff Bezos

0

Nagyobb lesz, mint egy futballpálya, lesz rajta medence, mozi és még sok minden más – ez az Amazon ura, Jeff Bezos leendő, 500 millió dolláros hajója. Ami olyan nagy, hogy saját kísérőjachtja is lesz helikoptereszállóval.

A holland Oceano építi meg a maga nemében az egyik legdrágább jachtot, ami nem csak nagy lesz, de egészen kiemelkedő luxust is kínál majd a világ egyik leggazdagabb emberének.

A tervek alapjául az Oceano 108 méteres hajója, a Black Pearl szolgál, ami állítólag jelenleg a világ legnagyobb és technológiai szempontból a legfejlettebb jachtja.

Akadt olyan tudósítás, ahol a hajót olyan magasnak írták le, mint a gízai piramis, amit nem tudunk megítélni, mindenesetre az biztos, hogy hatalmas vitorlásról beszélünk.

A hajóval Jeff bezos egy szuperelit tagjává válik (na nem mintha eddig nem lett volna az). Az már más kérdés, hogy kissé furcsa egy ekkora hajó (és a kísérőjacht) tulajdonosaként a jótékonykodásról beszélni és másokat győzködni arról, hogy fordítsák jótékony célra vagyonuk egy részét.

Öt borzalmasan drága válás

(Fotó: instagram.com/oceanoyacht)

Share.

About Author

Leave A Reply