Őrület, de van whiskys cipő

0

Mekkora királyság már, ha az ember mondjuk úgy indul el szilveszterezni, hogy a cipője sarkába becsúsztatja a kis üveg whiskyt. Elmebeteg ötlet? Igen, de ellenállhatatlan.

A Jaguar ihlette cipők után újabb ötlettel állt elő az Oliver Sweeney, a cipőkészítő cég most a Johnnie Walkerrel állt össze és készítette el minden idők egyik legbetegebb lábbelijét.

1

A Johnnie Tan Leather Brogue névre keresztelt darab különlegessége a sarkában van, ugyanis mindkettőben egy-egy kis üveg Red Label bújik meg, ami szerintünk zseniális ötlet (más kérdés, hogy kimerészkednénk-e egy ilyenben az utcára).

A cipők természetesen korlátozott példányszámban készültek, a felsőrész borjúbőr, de az igazi különlegesség természetesen a sarok kialakítása, ahol egy apró tároló rekeszt hoztak létre, aminek az alja ráadásul átlátszó. A cipő sarkánál ott látható a J.W. monogram és természetesen a Johnnie Walker logója is.

Ami az árat illeti, az sem olyan rémesen vészes, hiszen 460 dollár (120 ezer forint), persze a whisky utántöltése már minket terhel…

Share.

About Author

Leave A Reply