Nem jött be az Igazából Brexit Boris Johnsonnak

0

Boris Johnson (kampánystábja) úgy gondolta, jó ötlet lenne közvetlenül a választás előtt bedobni az Igazából szerelem emlékezetes jelenetét, melyben az Andrew Lincoln játszotta egyik főszereplő kartonlapokon vall szerelmet a Keira Knightley alakította másiknak. A brit kormányfő próbálkozása nem teljesen a várakozásoknak megfelelően sült el.

Most tekintsünk el attól, hogy már eleve a filmbeli vallomás is minimum kérdőjeles, hiszen Andrew Lincoln mégiscsak a legjobb barátja feleségének vall szerelmet, de a konzervatív kampánystáb ötlete még csak eredetinek sem nevezhető, hiszen egy munkáspárti képviselőjelölt, Dr. Rosena Allin-Khan már ugyanezt eljátszotta novemberben.

A problémák ott kezdődtek, hogy az internet egy jelentős része meglehetősen rosszul reagált Boris Johnson videójára és meglehetősen keményen nekiment az újraválasztásra menő kormányfőnek.

Ha ez nem lett volna elég, jött a magában a filmben miniszterelnököt játszó Hugh Grant és megforgatta a kést Boris Johnsonban, ami olyan szempontból nem csoda, hogy a színész meglehetősen aktívan kampányol az elmúlt hetekben a toryk ellen.

A BBC Radio 4 Today című, rendkívül hallgatott műsorában például azt mondta, maga a kivitelezés nem volt rossz, ami nem meglepő, hiszen a konzervatívoknak sok pénze van, „talán ide mentek a rubelek”.

„Észrevettem, hogy egy lap hiányzik azok közül, amiket az eredeti filmben Andrew Lincoln felemelt. Azon az állt, hogy ’mert karácsonykor az ember az igazat mondja’” – mondta Hugh Grant.

„Azon gondolkodtam, hogy hátha a tory párt PR-osai úgy gondolták, talán ez a felirat nem nézne ki jól Boris Johnson kezében” – csapta le a magas labdát a színész.

Szamarat csináltak a Brexit Pártból

Share.

About Author

Leave A Reply