Négyéves kislány vallomása az apukájáról

0

A gyerekszáj mindig hálás téma, hiszen a kicsik még őszinték, azt mondják, amit látnak, nem azt, amiről azt gondolják, elvárják tőlük. Különösen igaz lett ez annak a 4 éves kislánynak az esetében, akinek az apukájáról feltett kérdéseket kellett megválaszolni.

Az amerikai kislány iskolai előkészítőbe (magyarul: óvodába) jár, ahol kérdéseket tettek fel neki az édesapjáról. Válaszai fantasztikusak lettek, őszinték, kedvesek és viccesek – nem csoda, hogy az apa, Zach megosztotta őket a TikTokon.

A férfi le is filmezte a kérdőívet, amin megkérdezik például Nórától édesapja életkorát, amire a kislány annyit válaszol: „6 éves”.

„Mit dolgozik az apukád?” – szól a következő kérdés, mire a válasz: „Nem tudom, de eszik.”

Valamiért az étkezés visszatér a válaszok között, például arra a kérdésre, hogy az édesapja mit szeret csinálni, az a válasz, hogy „Szeret vacsorázni”.

Persze az is kiderül, hogy Zachnek a kaján kívül más kedvencei is akadnak, például szereti a lila színt és nagyon jól focizik. Az egyik legaranyosabb válasz pedig arra a kérdésre érkezik, hogy mi teszi boldoggá: „A szerelem”.

Nem csoda, hogy a TikTokon nagyot ment a videó, alig négy nap alatt több mint 140 ezren nézték meg, miközben akadtak szülők, akik beszálltak az anekdotázásba.

Az egyik édesanya például arról mesélt, hogy a fiának arra a kérdésre kellett válaszolnia, miben jó az anyukája, amire azt felelte: a Super Mario Kartban.

A tini, aki véletlenül nyugdíjasok közé költözött

Share.

About Author

Leave A Reply