Modellverseny igazán egzotikus szépségekkel

0

Joggal kérdezhetitek, mi köze a határátkelésnek a modellversenyhez, legyen bármily egzotikus is… nos, annyi mindenképpen, hogy a Káma-túra blog magyar szerzői számoltak be róla – egyenesen az udmurtuktól. Lássuk!

„A modellverseny azzal kezdődött, hogy a modellek bemutatták a saját járásukra, falujukra jellemző udmurt népviseletet. Miután megismerkedtünk a modellekkel, elkezdődött a divatbemutató, ahol különböző ruhatervezők kollekcióit vonultatták fel a lányok. Voltak olyan ruhák, amelyeket már láttunk korábban, más bemutatón, de a zöme azért a számunkra is újdonság volt.

Egy-egy kollekció felvonultatása után a műsorvezetők mindig megszólaltatták a tervezőt is, hogy mondjon néhány gondolatot a ruhákról, de nagy meglepetésünkre több dizájnerből is alig lehetett kihúzni pár szót, ami pedig az oroszországiakra általában nem jellemző.

A felvonuló lányok közül egyébként nem mind volt versenyben az idei díjért. A modellügynökség pár éve működik, és tavaly már rendeztek egy ilyen versenyt az első „évfolyamnak”. Ők most csak „sima” manökenekként vettek részt az eseményen, az első helyért csak a másodévesek versengtek.

Mint ahogy azt a díjkiosztó alatt az egyszemélyes zsűritől, Daralitől – aki egyébként ennek az egész ügynökségnek a kitalálója és működtetője – megtudtuk, nem a modellek szépsége számított a díj odaítélésekor, hanem az elmúlt egy évben elvégzett munka és az elsajátított tudás. (…)

Amit viszont mindenképp jó volt látni, hogy a lányok nem olyan ijesztően soványak voltak, mint a nagy, híres kifutókon, hanem kellemes arányokkal rendelkeztek.”

Eddig tehát a rövid részlet a posztból, amiben persze jó sok képet is láthattok, szerintem feltétlenül érdemes kattintani, mégpedig ide!

Orosz ösztöndíjból afrikai szerelem

Share.

About Author

Leave A Reply