Mindenhol jó, de a legjobb… hol is?

0

Mindenhol jó, de legjobb otthon. Illetve itthon. De melyik melyik? A kérdést a HubArt Társulat teszi fel bemutatkozó londoni előadásában, melyben mindenki dönteni kényszerül: Maradjanak, ahol vannak, vagy menjenek oda, ahol voltak? Esetleg ahol lesznek.

Ketyeg az óra, a helyzet bonyolódik, a mérleg nyelve el kell, hogy billenjen, a döntés pedig végleges. Most válik fontossá igazán, Hol vagy, hol nem vagy.

Az előadást négy egymást követő este játsszák május 22- 25-ig (szerda- szombat) 19.00 órától a Hen and Chickens Theatre-ben, Highbury and Islington station mellett.

KÖVESD A HATÁRÁTKELŐT A YOUTUBE-ON IS!!

A HubArt egy 2018 szeptemberében létrejött közösség, Londoni Magyar Társulat. Megalakulásakor azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy egy olyan londoni alkotóközösséget hozzanak létre, ahol különböző művészi háttérrel, tapasztalattal, érdeklődéssel rendelkező emberek az anyanyelvükön tudnak együtt gondolkodni, tréningezni, alkotni.

Tagjai egy része a színház világából érkezett, de van köztük fotós, táncos, pedagógus, zenész, író is. Céljuk, hogy előadásokat hozzanak létre elsősorban magyarul, az angliai magyar közönség számára, a későbbiekben pedig angolul is, egy szélesebb réteget megcélozva, a magyar kultúrát bemutatva, népszerűsítve.

Olaszország megtanított lélegezni

(Fotó: facebook.com/HubArtTheatre)

Share.

About Author

Leave A Reply