Milliókat érhet Serena Williams összetört ütője

0

Gyorsan legendássá lett Serena Williams teniszütője, amit a tavalyi US Open női egyes döntőjében tört össze, amikor kikapott Naomi Oszakától. Az ütőt most elárverezik és egész sok pénzt remélnek érte.

Serena Williams nem volt éppen a topon, amikor a tavalyi US Open női döntőjének második szettjében gyakorlatilag szétverte az ütőjét, miután Carlos Ramos főbíró azzal vádolta meg, hogy edzői segítséget fogadott el meccs közben.

A dührohamot a Wilson Blade bánta, a meccset a kissé elborult amerikai teniszezőnő viszonylag simán, 6-2, 6-4-re elveszítette, ráadásul nem csak a meccs közben, hanem utána is nekiment a bírónak, akiket „hazugnak, tolvajnak” nevezett, majd szexizmussal is megvádolta.

Az ütőt most a Goldin Auctions árverezi el online. „Szerintem minimum 10 ezer dollárt adnak majd érte, de nem lennék meglepve, ha 25 ezer vagy akár 50 ezer dollárt ajánlana érte valaki” – bizakodott az aukciós oldal alapítója, Ken Goldin.

(Csak az egyszerűség kedvéért: 10 ezer dollár 3, 25 ezer 7,5, 50 ezer pedig 15 millió forint.)

Az ütő egyébként egy év alatt is meglehetősen kalandos utat járt be. Serena Williams engedélyével a döntő egyik labdaszedőjénél landolt, ám Justin Arrington-Holmes egy eredetiséget bizonyító igazolással 500 dollárért eladta.

Az egyelőre nem világos, hogy az adja-e most el, aki tőle megvette a sporteszközt, ha igen, akkor akár százszoros pénzt is szakíthat, ami nem tűnik rossz üzletnek. Mindenesetre december 7-ig lehet licitálni, utána minden kiderül.

Idézőjelbe tették Serena Williams nőiességét

Share.

About Author

Leave A Reply