Miért nem törnek be a divatba az okosórák?

0

Lehet, hogy 2015-ben a hordható okoscuccok betörtek a piacra, de a divatvilág (egyelőre?) nem ölelte keblükre őket. Legalábbis ez derült ki a londoni divathéten. Hogy miért? Mindjárt elmondjuk.

Az Apple Watch lehet, hogy menő, de valamiért a divatba még nem sikerült igazán betörnie (persze a többi okosórának sem). Ehelyett a londoni férfi divathéten is kiderült, hogy egyelőre az analóg órák a királyok.

A nagy kérdés: miért?

Akad, aki elvből nem vesz magára okoscuccot, ilyen például a Richard James divatháznak dolgozó Maj, aki a Mashable-nek azt mondta, egy normális, klasszikus óra sokkal kifinomultabb viselet és jobban megy egy öltönyhöz is.

Mások nem az esztétikummal nincsenek kibékülve, egyszerűen úgy gondolják, ezeknek az óráknak a funkcionalitása nincs még azon a szinten, hogy megérje viselni őket.

Közéjük tartozik Bryan Boy divatblogger is, aki azt állította, egyszerűen még nem talált semmilyen órát, ami a megfelelő szolgáltatásokat nyújtaná és kifejezetten jól is nézne ki.

Az egyik szórakoztatóipari céget vezető Gustavo Antonioni mindehhez még annyit tett hozzá, hogy ezek a kütyük számára túl nyomulósnak tűnnek: „Nem hordok Apple órát, holott minden más cuccom Apple. Számomra (és a generációm számára) ezek a holmik túlságosan tolakodók”.

Akadnak azonban olyanok is, mint például a Rake magazinnak dolgozó Sarah Flyn Jones, aki szerint egy klasszikus óra sokkal romantikusabb, ő ezért marad ezek mellett.

Utóbbi véleménnyel mi is egyet tudunk érteni, de mit gondoltok ti?

(Fotó: pixabay.com/fancycrave1)

Share.

About Author

Leave A Reply