Miért éppen uszodatechnikus? Napi állásajánlatok

0

Írország, Németország, és Ausztria is a mai célországok között vannak, és igyekeztünk minél változatosabb ajánlatok között halászgatni nektek – persze ha egyik sem keltett fel a figyelmetek, az sem gond, van még pár száz másik…

Étteremvezető (Írország)

Az első állásajánlat Írországból érkezett, ahol egy nívós szállodába keresnek étteremvezetőt, havi nettó 1800-2500 EUR fizetésért. Nyilván elvárás a megfelelő angol nyelvtudás, a több éves gyakorlat, és a megbízhatóság.

Továbbiakért ide kattints, ha a munka nem, de Írország érdekel, akkor itt nézelődj!

Uszodatechnikus (Ausztria)

Na, ilyen ajánlatba elég ritkán futunk bele, ezért is választottuk ki, no meg azért, mert nincs is messze, hiszen a munkahely a Bécs melletti Brunn am Gebrige. A feladat uszodaberendezések és uszodatechnika beszerelése, karbantartása és gondozása.

A fizetés átlagosan havi bruttó 2300 EUR, de van szállástámogatás és végzettség és tapasztalat függvényében további juttatás is. Részleteket itt találsz, ha pedig nem vagy uszodatechnikus, viszont szívesen dolgoznál Ausztriában, akkor más ajánlatokat itt keress.

Targoncás, komissiós (Németország)

Kevésbé különleges munka, de sokakat érdekelhet, hogy Münchentől kb. 80 km-re keresnek bútorelosztó központi raktárba németül jól beszélő targoncásokat.

A munkaadó és a munkaszerződés német, hosszú távú, bejelentett melóról van szó. A fizetés havi 1200 EUR, ami nem tűnik nagyon soknak, viszont lehet túlórázni, és a szállásért nem kell fizetni, ami már rögtön sokkal jobban hangzik, nem?

Elvárás a legalább A2 alap német nyelvtudás (írásban és szóban), és értelemszerűen előny a targoncavezetői vizsga. Minden egyebet itt találsz, más németországi ajánlatokért pedig ide kell kattintani.

(Fotó: pixabay.com/StockSnap)

Share.

About Author

Leave A Reply