Menő vagy gáz Bruno Mars új háza?

0

Van egy olyan érzésünk, hogy erősen megosztja majd az olvasókat Bruno Mars új háza, pedig az énekes 6,5 millió dollárt fizetett a kaliforniai ingatlanért. Valahogy nekünk mégsem jön be.

Az énekes nem verte nagydobra az ingatlanvásárlást, olyannyira nem, hogy a sztárok által bevált módszerhez folyamodva egy cégen keresztül vette meg a kaliforniai Studio Cityben található házat.

A közel 900 négyzetméteres, 7 háló- és 8 fürdőszobás ingatlanért 6,5 millió dollárt fizetett a kétszeres Grammy-díjas zenész. Az eladó a kazah oligarcha, Viktor Krapunov lánya, aki 2013 júliusában 5,7 millió dollárt adott érte, majd 8 hónappal később mát 7,8 millióért árulta.

A házhoz kellemes privát út vezet a kerítéssel megerősített birtokon belül (és ha már autó, összesen hat járművet tudunk a három dupla garázsban elhelyezni), az első pillantásra semmi különös házba belépve aztán elállhat a szavunk.

Még az előtér is rendben van, aztán észrevesszük az egészen sajátos színekben pompázó étkezőt és szobát, mindkettő erősen megosztónak tűnik már elsőre is, aztán másodikra még inkább.

Enyhén szólva is eklektikus a történet, a dolgozószoba fabetétei és szekrénysora még hagyján, de a két fotelhez már elég erős idegrendszer kell – ami nekünk ebben az esetben nincs, mi nagy lendülettel vágnánk ki mindkettőt. A vendégszárnyban négy hálólakosztály várja lakóit, de akad külön gyerekszárny is, ahol két újabb háló, egy családi szoba és egy teakonyha nyújt kényelmet.

Ha már gyerekek, odakint van nekik kis játszótér is, ami egyértelmű pozitívum még, az a spa, a medence és a kilátás a San Fernando-völgyre. Akad még egy cabana is, egy sütögető és beépített fűtőberendezés.

Share.

About Author

Leave A Reply