Mediterrán ország vagy Skandinávia?

0

Két irányba lehet elindulni, ha valaki a mai állásajánlatok közül válogatna: vagy délnek a még nagyobb melegbe (nyáron nem olyan rossz az), vagy éppen ellenkező irányba, Skandinávia felé. Te melyiket választanád?

Chef de Cuisine (Ciprus)

Ciprusi hotelbe keresnek a 2017-es szezonra (10.31-ig), angolul beszélő Chef de Cuisine-t. Feladat elsősorban vacsora és reggeli elkészítése a hotel vendégeinek, konyha vezetése (alapanyagok rendelése, higiéniai előírások betartása, stb.).

Elvárás az erős középszintű angol nyelvtudás, minimum 2 év munkatapasztalat szakácsként, előnyt jelent a szakirányú végzettség.

Szezonszerződésről van szó (2017.10.31-ig), jár még biztosított és ingyenes szállás apartmanban, a fizetés pedig nettó 935 euró / hó (napi 8 óra munka, heti 6 nap).

Ha érdekel a munka, akkor ide kattints.

Burkoló (Norvégia)

Lillehammerbe keresnek burkolókat kövezésre, ennek megfelelően a feladat járda és szegély kövezése, kőfalak építése, és egyéb általános kő lerakási, építési munkák elvégzése.

Elvárás a kommunikációképes angol nyelvtudás, a munkatapasztalat kövezésben, valamint saját autó bejáráshoz.

Ami jár az norvég munkaszerződés októberig (bejelentés, biztosítás), munkáltató által biztosított szállás (4300 NOK / hó rezsivel, bérből kerül levonásra), és óránként bruttó 185 NOK / óra (kb. 6100 HUF / óra).

További részletek és jelentkezés itt.

Sommelier európai folyami hajón

Wein – Digestif Stewardokat keresnek, a feladat a hajón található borkészlet (speciális borfajták) ajánlása, értékesítése vendégeknek, a hajó vendégeinek tartandó borkurzusok, borismertetések zavartalan lebonyolítása, borismeretek átadása – az éttermi és báros személyzet tanítása, ismereteik bővítése (borajánlás, felszolgálás, kínálás, értékesítés).

Elvárás az erős német és angol nyelvtudás, a vendéglátóipari végzettség (felsőfokú képzés előny), valamint sommelier kurzus vagy egyéb italismeretet igazoló kurzus, Micros kasszarendszer ismerete, érvényes egészségügyi vizsgálat.

Amit nyújtanak, az szezon szerződés, szállás, ellátás ingyenes a hajón.

Ha sikerült felkelteni az érdeklődésed, akkor ide kattints.

Gyorsétterem vezető (Málta)

Feladat az étterem vezetése (üzemeltetés, pénzügyek intézése, személyzet kiválasztása és oktatása, beszállítókkal való kapcsolattartás, stb.), a vendégek gondtalan kiszolgálásának biztosítása, és a kapcsolattartás a gyorsétterem lánc központjával.

Amit várnak, az társalgási szintű angol nyelvtudás, 3-5 év munkatapasztalat gyorsétterem vezetőként, előny a szakirányú végzettség.

Amit cserébe várhatsz, az máltai munkaszerződés, flexibilis munkaidő, változó időbeosztás (hogy ez jó-e, azt döntse el mindenki magának). A fizetés bruttó 15.450-22.000 euró / év tapasztalattól függően.

Ha szívesen dolgoznál Máltán, akkor erre indulj tovább!

Vasbetonszerelő (Finnország)

Vasbetonszerelőket keresnek Turku környékére. A feladat nem meglepő módon vasbeton szerelés építkezéseken, betonozás (minden fázis).

Elvárás a kommunikációs szintű angol (vagy orosz) nyelvtudás, minimum 3 év munkatapasztalat vasbeton szerelésben, és az önálló munkavégzés.

Hosszútávú munkalehetőségről van szó finn munkaszerződéssel (biztosítás, bejelentés). A fizetés bruttó 12,05 euró / óra (6 hónap után 13,50 euró / óra), heti 50-60 munkaóra. Szállást a munkáltató biztosít havi 200 euróért.

Ha érdekel a lehetőség, akkor ide kattints.

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj!

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget.

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/Pexels)

Share.

About Author

Leave A Reply