Madonna vette meg The Weeknd luxusházát

0

Az énekesnő több mint egy évtizeden keresztül ingázott New York, a Hamptons és a portugáliai Lisszabon között. Most azonban a jelek szerint visszatér Los Angelesbe, ahol ráadásul nem is akármilyen házat vett.

Az énekesnő már tavaly óta elég sok időt tölt Los Angelesben, ahol a korlátozások idején a Beverly Hillsen (egészen pontosan annak Coldwater Canyon nevű részén) bérelt ingatlant.

A jelek szerint most úgy döntött, maradna még egy ideig, mert nem kevesebb, mint 19,3 millió dollárt adott egy 1200 négyzetméteres, kilenc háló- és ugyanannyi fürdőszobás házért.

A sztárokkal telezsúfolt Hidden Hillsen (itt él például Lil Wayne, Drake, John Stamos, Dwyane Wade, vagy éppen a Kardashian-klán több tagja) fekvő ingatlan eladója sem akárki volt, hanem napjaink egyik sztárja, The Weeknd. Az énekes-dalszerző még négy éve vette a házat, akkor 18,2 millió dollárt kellett fizetnie érte.

Akár elégedett is lehetne a minimális emelkedéssel, ám aligha az, hiszen eredetileg 25 millióért hirdette meg, amit aztán kénytelen volt 22 millióra csökkenteni, hogy Madonna még ebből is lealkudjon több, mint 2 millió dollárt.

A kilenc hálószoba egyébként úgy jön össze, hogy a főépületben van hét, a melléképületben pedig kettő, mindenesetre az biztos, hogy lesz elég hely a hat gyermekéből még vele élő négynek és a személyzetnek is.

A kinti kertrész sem gyenge, a kötelező medence mellett például teljes értékű kosárlabdapálya is van – mit mondjunk, eltengetnénk itt a napjainkat.

Madonna, a világhír előtt napokkal

(Fotó: Realtor.com)

Share.

About Author

Leave A Reply