Luxusjachtot tervez Giorgio Armani

0

A legendás olasz divattervező új kihívást keresett, ami 86 évesen nem csekélység. A ruhák helyett most a tengerre összpontosít, összeállt ugyanis a The Italian Sea Group nevű céggel, hogy közösen álmodjanak meg egy 72 méteres luxusjachtot.

Az ötlet persze nem a semmiből jött, Giorgio Armani jachtimádata közismert, mi több, korábban már bele is kóstolt a dologba, amennyiben két saját hajója, a Mariù és a Maìn belső kialakítását is magára vállalta.

A mostani ugyanakkor az első olyan alkalom, hogy a tervező egy megajacht teljes tervezését irányítja. Sokat egyelőre sajnos nem tudunk róla, csak annyit, hogy a tervek szerint 2024-ben teszik vízre.

Giorgio Armani jelenlegi vízi otthona a 65 méter hosszú Maìn, az olasz tervezőzsenit elég gyakran lekapják a 2008-ban a Codesca által tervezett jachton.

A minimalista belsővel és (érdekes ellentétként) szuperluxus kiegészítőkkel felszerelt hajó Armani első jachtját, a 2003-ban vásárolt, édesanyja után elnevezett Mariùt váltotta.

Visszatérve a jelenlegi projekthez, a The Italian Sea Group részvétele garancia arra, hogy igazi különlegesség születik majd, hiszen a cég tavaly az Automobili Lamborghinivel összefogta alkotta meg a Tecnomar for Lamborghini 63 nevű szuperjachtot.

Itt van a Vespa és Armani szerelemgyereke

Share.

About Author

Leave A Reply