Luxusélet az üvegpalotában

0

48 millió dollárba kerül a Zaha Hadid sztárépítész irodája által megálmodott penthouse New York szívében. A három éve elhunyt iraki építész irodája által tervezett lakóházat tavaly adták át New Yorkban, Manhattan Chelsea negyedében. a 28. utcán. Természetesen az épület nem tudja – nem is akarja – megtagadni Zaha Hadid örökségét, magán viseli a stílusjegyeit.

A 11 szintes, hatalmas üvegfelületekkel és íves acélelemekkel rendelkező házban 39 lakást alakítottak ki – ezek közül árulnak még egyet, de nem akármilyet.

A penthouse háromszintes, összesen 1033 négyzetméter területű. A szinteket saját lifttel is meg lehet közelíteni, de elegánsan ívelt lépcső is vezet fel.

A lakáshoz tartozik egy tetőterasz is a maga 360 négyzetméterével, itt remekül lehet pihenni és gyönyörködni a kilátásban – az Empire State Building is jól látható. A teraszon partikat is lehet rendezni, akár száz vendég is kényelmesen elfér. Van lehetőség saját medence vagy gőzfürdő kialakítására is.

A középső szinten is tágas erkély található. A nappaliban kandalló áll, emellett könyvtárszoba, médiahelyiség, négy háló és modern eszközökkel felszerelt konyha is van ezen az emeleten.

Az alsó szinten egy hatalmas lakosztály terül el, saját erkéllyel, óriási gardróbbal és fürdővel. Még két másik háló is van az emeleten.

Ha ez nem lenne elég, a házban 23 méteres medence, IMAX-moziterem, edzőterem és wellness részleg is található.

Futurista erőd 140 millió dollárért

Share.

About Author

Leave A Reply