Less be Michael Jordan házába!

0

Az amerikai (és az egyetemes) kosárlabdázás egyik legnagyobb legendája, aki üzletembernek sem utolsó, 7,5 millió dollárért árulja a utah-i Park City-ben található otthonát.

Az öt háló- és hét fürdőszobás, rusztikus-modern épületről nem tudni pontosan, mennyiért vette a hatszoros NBA-bajnok legenda, az viszont biztos, hogy most 7,5 millió dollárt kér érte.

A 900 négyzetméteres ház kívül-belül igazi különlegesség, kő, acél, réz és üveg egyedi egyvelege. Egy hosszú, kanyargós út végén található a hegyoldalban 1,5 hektáros birtokon.

Bambuszpadló, olasz márvány, minden, mi szemnek és szájnak ingere, öt kandalló, fantasztikus, katedrálisokat idéző mennyezet, a padlótól a plafonig érő üvegfelületek, ötautós garázs… sorolhatnánk hosszan.

Talán elég annyi, hogy az egyik gigantikus ablak a Wastach-hegységre néz a Glenwild Golfpálya körömollóval vágott zöldjén keresztül.

Odabent méretes, minden igényt kielégítő konyha (pontosabban konyhák, mert kettő van belőlük), ami teljesen nyitott a nappali és az étkező felé.

A helyiségek között akad természetesen dolgozószoba, moziterem, bortároló, csupa tükör edzőterem, és még egy golfszimulátoros szoba is, ami nem meglepő, ha figyelembe vesszük, mekkora golfrajongó Michael Jordan.

Odakint nem hiányozhat a medence, a teraszok közül az egyiken beépített grill, tűzhely és kinti tévé is található.

Így lett Michael Jordan a leggazdagabb sportoló

(Fotó: theagencyre.com)

Share.

About Author

Leave A Reply