Less be Ashton Kutcherék házába!

0

Közel 14 millió dollárért eladó Ashton Kutcher és Mila Kunis Beverly Hills-i háza. Az ingatlan nem csak kellemesen tágas, de kifejezetten élhetőnek is tűnik, szóval nekünk bejön.

A közel 700 négyzetméteres házban 5 háló- és ugyanannyi fürdőszoba szolgálja Hollywood (egyik) sztárpárjának kényelmét. Reményeik szerint már nem sokáig, ugyanis 14 millió dollárért árulják Los Angeles Hollywood Hills Post Office nevű környékén található ingatlant.

A Coldwater Canyonnál lévő ház a pár első közös háza és egészen mostanáig központi lakhelye is volt. Voltaképpen nem meglepő, hogy most el akarják adni, ugyanis éppen építtetnek egy másikat a környéken.

A leendő otthon már épül pár éve, de azért ha el is megy az eddigi, nem lesznek hajléktalanok, jelenleg Carpinteriában egy 10 millió dolláros óceánparti házban húzzák meg magukat várva a járvány elmúltát.

Visszatérve az eladó házhoz, az 1999-ben épült „időtálló hagyományos” stílben, bármit is jelentsen ez. Ashton Kutcher és Mila Kunis 2014-ben vásárolta meg 10,2 millió dollárért a Viacom vezérétől, Tom Frestontól.

Mindhárom szintet kakaóbarna keményfa padló borítja, a földszinten található a kandallós nappali, az étkező és a hatalmas, teljesen fehér konyha, egy kis reggeliző hely és még egy családi szoba (persze az is kandallóval).

Az emeleten található négy családi háló (mindegyikhez külön fürdőszoba és gardrób tartozik). A legalsó szinten (ami részben már a föld alatt helyezkedik el) van a vendégháló és pár luxushelyiség, a több száz palacknak helyt adó borszoba, fitneszszoba és a szauna.

Odakint is akad egy szabadtéri konyha, ahol lehet sütögetni, van persze medence és spa egyaránt.

Bárki veszi meg a házat, abban biztos lehet, hogy a környék tele van hírességekkel (a Hidden Valley már csak ilyen hely). Kőhajításnyira él például Adele, Jennifer Lawrence, Katy Perry, Nicole Kidman és Keith Urban, Cameron Diaz és Benji Madden, Nicole Richie és Joel Madden, Penelope Cruz, valamint Ziggy Marley is.

Az arany WC-től a kutya-udvarházig: celebek eszement pénzszórása

(Fotó: hiltonhyland.com)

Share.

About Author

Leave A Reply