Less be Antonio Banderashoz!

0

A színész két éve próbál megszabadulni a New York-i ingatlantól, ami csodás kilátással (a Central Parkra) és egészen különleges belső dizájnnal igyekszik megszolgálni közel 7,4 millió dolláros vételárát.

A jelek szerint elsősorban az utolsó tétellel, azaz az egészen pontosan 7 millió 395 ezer dollárral van baj, ezt sokallhatják az esetleges vevők a 4 háló- és ugyanannyi fürdőszobás lakás esetében.

Az ingatlan egyébként 2005-ben vette meg Antonio Banderas és akkori felesége, Melanie Griffith, akik ugyan már öt éve elváltak, de a lakás még mindig az exét 2016-ban kivásárló színészé.

Antonio Banderas 2018 májusában gondolta először úgy, hogy ideje megválni az egykori közös otthontól, akkor 7 millió 950 ezer dollárt kért érte, sikertelenül. Kíváncsian várjuk, ez a némileg csökkentett ár elég vonzó lesz-e.

A lakás belül érdekesen néz ki, nekünk bizonyos pontokon a fotók alapján inkább nyomasztó, mint vonzó, de az kétségtelen, hogy a panoráma és az elhelyezkedés mindent visz.

Ami inkább nyomasztó, az a kissé talán túlzottan a feketével játszó étkező, a kompakt (értsd: meglepően kicsi) konyha viszont tulajdonképpen rendben van.

A lakás négy hálószobája körül háromhoz fürdőszoba is tartozik, emellett van még egy, a hall végéből nyíló dolgozószoba is.

A 12 szintes épület egyébként 1907-ben épült, a Prasada lakóinak éjjel-nappali ajtónállót, liftkezelőt, a házban élő menedzsert és fitneszközpontot is kínál havi 8500 dollárért.

Őrült összegért ment el az egykori Kennedy-lak

(Fotó: Corcoran)

https://www.corcoran.com/

Share.

About Author

Leave A Reply