Less be a diszkókirálynő otthonába!

0

Never Can Say Goodbye – szól Gloria Gaynor egyik legnagyobb slágere, pedig az immár 71 éves diszkókirálynő most éppen búcsút mond, méghozzá az otthonának két évtized után.

A ház a New Jersey-ben fekvő Newark egyik külvárosi részén, Green Brook Townshipben található (nagy előnye, hogy mindössze egyórányi autóútra van Manhattantől) és 1999 óta volt az énekesnő otthona.

Az akkor 888 ezer dollárért vásárolt ingatlant most 1 millió 250 ezer dollárért hirdeti Gloria Gaynor, aki egyébként nem csak a múlt babérjain pihen, tavaly például hazavihette karrierje második Grammy-díját, méghozzá huszadik nagylemeze, a Testimony elismeréseként.

Visszatérve a házra, mint kiderült, az énekesnő immár két éve próbálkozik eladni az ingatlant, kínálta már 1,5 millió dollárért is, de nem járt sikerrel.

Pedig maga a ház környezete kifejezetten kellemes, csak hát New Jersey nem feltétlenül az a hely, ahol ilyen (értsd: bizonyos elemeiben látványosan elavult, máshol kissé túlságosan grandiózus) házakért pörög az ingatlanpiac.

Az öt háló- és négy fürdőszobás, 800 négyzetméteres házba belépve egy őrületes belmagasságú fogadótérbe jutunk, amiről süt az 1980-as évek hangulata (nem csoda, hiába a felújítás, a ház 1988-ban épült), és nem jobb a helyzet az üvegtéglák esetében sem.

A sok márvány ugyanígy kissé túlzásnak tűnik, miként kissé furcsa a konyhának tűnő snack bár is, amibe mintha belecsúszott volna egy fél nappali kandallóval.

A házimozi ellenben nem rossz, ráadásul az egész alsó szint a szórakozásé, akad itt bár, fitneszszoba, juke box, biliárdasztal, ráadásul egyenesen kiléphetünk belőle a kertbe és a fedett medencéhez.

A kert egyébként kifejezetten kellemes, nincs túlgondolva, a fa és a fű uralja, valamint egy gazebo, ami mellett egy mesterséges tóba zubog egy kis vízesés.

A meghirdetett ingatlanról először a The New York Times számolt be, a lapnak az énekesnő arról beszélt, mennyi fogadást tartott a házban és a kertben. Eladni pedig azért adná el a házat, mert másikat épít, közelebb Manhattanhez.

Ez volt Katy Perry 7,5 millió dolláros háza

(Fotó: Douglas Elliman)

Share.

About Author

Leave A Reply