A legmenőbb tavaly eladott jachtok

0

Tavaly is élénk volt a jachtpiac, akadt egy-két igen szép és drága darab, amely 2014-ben cserélt gazdát. Ezek közül mutatunk most meg ötöt.

Solemates

Ár: 69 millió dollár

Hossz: 60 méter

A Lurssen hajógyár neve összeforrt a fényűzéssel és stílussal. A Solemates kortárs belső dizájnja, elegáns berendezése úgy tökéletes, ahogy van. Mást ne mondjunk, saját iPda applikációja van, amivel a világítástól a szórakoztató kütyükig mindent irányíthatunk. A fitneszteremből villámgyorsan táncterem alakítható ki, és akkor még nem is beszéltünk a vízen lebegő, felfőjható trambulinról, a jetskikről vagy a bobokról. A hajón 12 vendég pihenhet kényelmesen 6 lakosztályban, 15 fős személyzet szolgálja ki őket.

Luna 115

Ár: 85 millió dollár

Hossz: 88 m

A Németországban épült Luna 2010-ben került első tulajdonosához. Összesen 18 utast képes 9 kabinban befogadni, ami még ennél is durvább, hogy összesen 50 fős személyzet tartozik hozzá.

A beltér itt is hatalmas és természetesen minden létező luxussal felszerelt. A fedélzeten jacuzzi, helikopter-leszálló, medence, táncparkett, fitneszterem, és egy kis klubrész is van. A csúcs azonban a központi lakosztály, amelynek elmozdítható teteje lehetővé teszi, hogy a csillagos ég alatt aludjunk – vagy csináljunk valami mást.

Pegasus V

Ár: 85 millió dollár

Hossz: 79 m

A Royal Denship által építette hajón nem kevesebb mint két mozi mellett akad spa, helikopter-leszálló is, a legmenőbb rész mégis az, ahol a fedélzetet elárasztva lehet medencét kialakítani.

Összesen 12 vendéget helyezhetünk el, őket 2 VIP, 2 dupla és két ikerkabinban helyezhetjük el. A tulajdonosnak szánt lakosztályhoz dolgozószoba és külön erkély is tartozik.

Illusion

Ár: 89,5 millió dollár

Hossz: 88,8 m

A Pride Mega Yachts büszkesége minden idők legnagyobb, Kínában épített jachtja. Ez már önmagában sem akármi, ráadásul még szép is, a felhasznált fa, kő és fémanyagok mind nagyon rendben vannak. A motorja dízel Rolls Royce, szóval nagyon rendben van a hajó, a kötelező helikopter-leszállóval és fedélzeti medencével együtt.

Cakewalk

Ár: 143 millió dollár

Hossz: 85,6 m

A Derecktor 143 millió dollárért elkelt jachtján 7 méretes lakosztályban összesen 14 vendég pihenhet kényelmesen. A stílus kívül és belül egyaránt időtlenül szép, és rengeteg sport- és passzív pihenési lehetőséget kínál. Egyik különlegessége a létező legmodernebb stabilizálórendszer, így aztán attól sem kell tartani, hogy a hullámzás a kelleténél erősebben befolyásolná a tökéletes kikapcsolódást.

Share.

About Author

Leave A Reply