A legjobb határátkelős karácsonyi reklám

3

Az ünnepek közeledtével a csapból is karácsonyi reklámok folynak, melyek közül elég nehéz kiemelkedni. Egy lengyel aukciós oldalnak mégis sikerült, és a dolog úgy áll, hogy tényleg aranyos reklámot hoztak össze. Mindjárt azt is eláruljuk, mi köze mindennek a határátkelőkhöz.

A nem is olyan rövid reklám elején azt látjuk, amint egy kedves idősebb bácsi izgatottan kinyit egy dobozt, amiben egy angolul tanulni vágyó kezdőknek szánt English for Beginners szett található.

Az elsőre nem derül ki, miért kezd lelkes angoltanulásba a bácsi, de hogy nagyon elszánt, az abból is látszik, hogy teleragasztja a lakás minden részét kis jegyzetekkel, amin az adott tárgy angol neve szerepel.

Közel 1000 külföldi állásajánlat vár a Határátkelőn egyetlen kattintásra

Vannak vicces pillanatok is (amikor a gumikacsával a kádban gyakorol, az nem rossz), aztán amikor a bőröndjével útnak indul, már sejthetjük, hogy kicsit nekünk is szól a reklám.

A többit nem áruljuk el, nézzétek meg a videóban!

Share.

About Author

3 hozzászólás

  1. Settenke on

    Amit eddig a rendszer nem tudott megtanítani a kelet-európaiaknak az az idegen nyelv volt. Most az élet mindenkinek, öregnek és fiatalnak is megtanítja. Ha akarja, ha nem…

Leave A Reply