Larry Ellison földig rombolja most vett luxusházát

0

Az Oracle társalapítója a napokban vásárolt meg csekély 80 millió dollárért egy óceánparti ingatlant. Most arról írt egy nyilvános levélben, hogy leromboltatná a házat.

Az igazán masszív portfólióval rendelkező milliárdosnak San Franciscótól Japánon át egészen a Hawaiihoz tartozó Lana’i szigetig vannak ingatlanjai.Mi több, utóbbinak a 98 százaléka az övé és ennek van jelentősége.

Larry Ellisonról a minap írtuk meg mi is, hogy megvette Palm Beach megye harmadik legnagyobb óceánparti ingatlanát. A 2,8 hektáros telekre épített hét hálószobás, toszkán stílusú ház odabent erősen kastély jelleget ölt a kovácsoltvas korlátokkal, a (néha már talán túlzásba is vitt) faborítással és a kandallókkal.

Odakint persze ott a kötelező medence, van teniszpálya – és persze rengeteg hely egy helikopterleszállónak, nem is beszélve az hosszú privát óceánparti szakaszról.

Ezt akarja leromboltatni a Forbes listája szerint a világ hatodik leggazdagabb embere a maga szerény 99,6 milliárd dolláros vagyonával, legalábbis ezt közölte az amerikai Recode által látott céges emailben az Oracle alkalmazottaival.

A levélben megerősíti a híreket, melyek szerint valóban megvette a házat, de „azt leromboltatja, és nem költözik Floridába”.

„Tavaly Kaliforniából Lana’i szigetére költöztem és Hawaii állam lakosa lettem. Imádok itt élni és nem szerepel a terveim között, hogy Floridába, Texasba vagy Kaliforniába költözzek… vagy bárhova máshova” – így az email.

Larry Ellison egyébként nagyon aktív kommunikációt folytat a járvány kezdete óta (is) cége 135 ezer alkalmazottjával, decemberben például így jelentette be azt is, hogy a 2012-ben megvásárolt Lana’i szigetére költözött.

Itt egyébként kifejezetten aktív, rengeteg jótékonysági projektben vesz részt, óvodát építtet, valamit házakat az alacsony jövedelemmel rendelkezőknek.

Milliárdosok fura hóbortjai

Share.

About Author

Leave A Reply