Külföldi munkák sok segítséggel

0

Az Első EURES-állásod program a 18 és 35 év közötti fiataloknak szól és rengeteg lehetőséget rejt. Jövünk is a részletekkel!

A programra azok jelentkezhetnek, akik elmúltak már 18 évesek, de még nem töltötték be a 35-öt és nem találnak állást vagy képzési lehetőséget saját országukban, ugyanakkor hajlandók elmenni vagy egy másik uniós országba, vagy Norvégiába vagy Izlandra és ott munkavállalóként, gyakornokként vagy szakmunkástanulóként dolgozni.

Az Első EURES-állásod egy európai uniós foglalkoztatási mobilitási rendszer, melynek célja, hogy fizetett munkalehetőségeket közvetítsen az álláskereső fiatalok számára Európa-szerte.

KÖVESD A HATÁRÁTKELŐT A YOUTUBE-ON IS!!

A foglalkoztatásnak legalább hat hónapra (állások vagy tanulószerződéses gyakorlati képzések esetén) vagy három hónapra (szakmai gyakorlatok esetén) kell szólnia.

Az Első EURES-állásod programon keresztül tájékoztatást kaphatsz, továbbá segítséget kérhetsz az álláskeresés, a megfelelő állás megtalálása és a munkaerő-felvétel során.

Ezen kívül pénzügyi támogatásra is jogosult lehetsz a külföldi állásinterjúhoz, valamint a nyelvi képzéshez, a végzettségek elismertetéséhez vagy a célországba való költözéshez.

A program különböző végzettségi szinttel és/vagy munkatapasztalattal rendelkező jelentkezők számára egyaránt nyitott. Részletesebb infóért ide kattints!

Németország újratöltve

Share.

About Author

Leave A Reply