Jön a világ legnagyobb tévéje

0

Jövőre jön a világ legnagyobb tévéje, és nem lesz olcsó. A szuperéles képet biztosító televíziót az osztrák C Seed gyártja majd. Nem csak a mérete, az ára is brutális lesz.

Már bemutatták és jövőre lehet kapni a világ legnagyobb kültéri tévéjét. A C Seed 301 képátlója 301 hüvelyk, vagyis 764,5 centiméter.

Fényereje 4500 nites, 4:500:1 a kontrasztarány és 48-bites a színmélység, így napfényben is jól látható minden, ami a képernyőn történik. Közel négymillió LED-je másodpercenként akár 100 ezerszer is feldolgozza az adatokat, 281 billió színt képes megjeleníteni.

A készülék HDR technológiával ellátott, 4K támogatással bír, és hangrendszere is különleges: hat hangszóró és három mélynyomó üzemel 2700 watton.

Mindezen tulajdonságok mellé még szép is, egyáltalán nem tűnik robosztusnak. Nem mellékesen pedig összecsukható, és egy perc alatt kinyílik teljes szélességére. 1650 kg, köszönhetően annak, hogy karbonszálat és titánt használtak fel hozzá.

Az ára 1,5 millió dollár, vagyis 435 millió forint. Aki beérné olcsóbbal és kisebbel, az az 510 centis és a 365 centis kültéri verziók közül is választhat.

A vécében is tévé van Samuel L. Jackson lakásában

(Fotó: C Seed)

Share.

About Author

Leave A Reply