Itt élt Jessica Alba

0

Miután az amerikai színésznő egy nagyobb és elegánsabb házba költözött, megpróbálja eladni egykori Beverly Hills-i otthonát.

A Franklin Canyonnál található házért a színésznő több mint tíz éve 4 millió dollárt fizetett, most pedig 6,195 millióért árulja. A spanyol stílusú villa az 1970-es években épült, egy nagyjából kétezer négyzetméteres, biztonsági kapukkal elzárt területen fekszik.

A mintegy 460 négyzetméteres házban három hálószoba és öt fürdőszoba található. A kövezett előtérből egy tágas, fapadlós nappaliba lehet jutni, amely a nagy ablakok és a fehér falak miatt is világos. A könyvtárszobában hatalmas polcok állnak.

Az étkezőből lehet kimenni a teraszra, ahol jó idő esetén szintén lehet ebédelni, kinti konyha és pizzasütő is rendelkezésre áll. A konyhában U alakú pult és prémium minőségű eszközök vannak.

Az emeleten két nagy vendégszoba található gardróbhelyiséggel, míg a fő lakosztályhoz nappali, fekete-fehér csempés kandalló is tartozik, valamint természetesen egy hatalmas gardrób és egy márvánnyal kirakott, elegáns fürdő.

A garázsban négy autó fér el, fölötte pedig még egy helyiség van, ami vendégházként vagy a személyzeti számára szállásként használható, hiszen két-két fürdővel és hálóval, valamint saját konyhával rendelkezik. A kertben lagúna ihlette medence is segíti a kikapcsolódást.

Őrületes összegért árulja nyaralóját Bruce Willis

(Fotó: Jade Mills Realty)

Share.

About Author

Leave A Reply