Ingyen lakhatás Írországban némi munkáért

0

Érdekes ajánlattal állt elő az ír Great Blasket Island, ahová két embert keresnek fél évre a kávézó üzemeltetésére. A lehetőség elsőre csábítónak hangzik, azonban akadnak hátulütői.

A Great Blasket Island az Atlanti-óceánon, az ír partoktól nem messze fekvő egészen apró (mindössze 4,29 km² területű) sziget. Ennek a kávézójába keresnek két embert egy féléves munkára.

A turisztikai központ Twitter-bejegyzése szerint az áprilistól októberig tartó időszakra keresnek kifejezetten egy párt vagy barátokat a kávézó és a turistaszállás üzemeltetésére – írta a Business Insider nyomán a HR Portál.

HATÁRÁTKELŐ A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

Az ajánlatnak azért akadnak hátulütői. Például a szállás mellett ellátást is biztosítanak, fizetésről azonban nincs szó, ráadásul a szigeten áram és így wifi sincs, azaz a körülmények kissé (hogyan fogalmazzunk…) romantikusak.

A sziget élővilágáról nevezetes, ugyanakkor többnyire lakatlan volt, alig néhány ház épült rajta, ezeket az elmúlt években állították helyre, megpróbálva némi turistaforgalmat generálni.

Szóval aki elvonulna kicsit (nagyon…) a világtól hat hónapra, annak érdemes elgondolkodni a lehetőségen.

Az ír ügyintézés abszurditása

Share.

About Author

Leave A Reply