Íme, a szigetet idéző szuperjacht

0

A 135 méter hosszú Sunrise-ra két medencét, helikopterleszállót, mozit és persze medencét is terveztek – az obszervatóriumról nem beszélve. A szuperjacht tervezője szándéka szerint egy szigetet idéz, ahová az ember békében elvonul.

Az olasz Roberto Curtò Design iroda által megálmodott hajó a SuperYachtsMonacóval együttműködésben készül és a tervezők szándéka szerint teljesen új szintre emeli a szuperjachtok kategóriáját.

Ezt a magunk részéről nem tudjuk megítélni, az viszont biztos, hogy a Sunrise lenyűgöző darab, egy hosszú, karcsú és kecses hajó, ami Roberto Curtò szerint egy „idilli sziget vibrálását” idézi fel.

Ha ő mondja, biztosan így van, ami viszont a tényeket illeti, azokból kiderül, hogy a 135 méter hosszú hajón helikopterleszálló, vízi járműveknek szánt garázs, csillagvizsgáló (!), két medence (külső-belső), edzőterem, dolgozószoba, mozi és két étkező is akad.

A hajó méreteit talán még plasztikusabbá teszi, ha eláruljuk, hogy 11 kabinban akár 22 vendég kényelmét is képes biztosítani, akiket 49 fős (!) személyzet szolgál ki – ha megépül.

Nézd meg Steven Spielberg luxusjachtját!

Share.

About Author

Leave A Reply