Íme, a 90 ezer forintos szupermaszk

0

A meglehetősen futurisztikus maszkban beépített, zajszűrős fülhallgatók, töltő és LED-fények is vannak. Hogy minek, az egy elég komoly kérdés, mindenesetre jól néz ki és baromi drága.

Ha tetszik, ha nem (inkább nem), a maszkviselés az elmúlt egy évben a mindennapjaink részévé vált. Úgy toljuk már az FFP2-t, mintha mindig is ezt tettük volna.

A Will.I.am és a Honeywell együttműködésében készült (és Xupermasknak elnevezett, ami azért erősen büntet) maszk átlagosnak egyáltalán nem nevezhető, ellenben állítólag rendkívül ergonomikus, a szilikon anyag pedig biztosítja a tökéletes illeszkedést.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

i.am/will (@iamwill) által megosztott bejegyzés

A beépített 5.0-ás fülhallgató, a LED-fények biztosan nagyon fontosak, miként az is, hogy a beépített akkumulátor 7 órányi töltést biztosít. Mondjuk ezeknél egy fokkal talán lényegesebb, hogy HEPA filterek biztosítják a belélegzett levegő minőségét.

„A Xupermaskot azért hoztuk létre, hogy megváltoztassuk azt, amit új normálisnak nevezünk. A stílus és biztonság ezen új korában a Xupermask egy kompromisszumok nélküli arcmaszk a modern élethez szükséges high-tech felszereltséggel” – nyilatkozta a rapper Will.I.am.

A két színösszeállításban (fehér-szürke-narancs vagy fekete-narancs) kapható Will.I.am X Honeywell Xupermask ára szolid 300 dollár, ami csekély 90 ezer forint.

Szex maszkban

Share.

About Author

Leave A Reply