Ilyen egy Legend-ház belülről

0

A kilencszeres Grammy-díjas énekes, John Legend és modell felesége, Chrissy Teigen eladták kaliforniai házukat, így aztán nekünk szokás szerint módunk van arra, hogy bepillantsunk egy igazi sztárpár otthonába.

Az 1961-ben épült házat még 2007-ben vette meg a Grammy-díjas énekes, akkor 1,5 millió dollárt fizetett az ingatlanért, amit aztán Don Stewart építész tervei alapján alakított át.

A közel 200 négyzetméteres otthont most 2 millió dollárért adta el párjával, a modell Chrissy Teigennel (aki például a Sports Illustrated idei fürdőruha-számának címlaplánya volt) együtt.

A három háló- és ugyanannyi fürdőszobás Los Angeles-i ingatlan igazán modern hangulatot áraszt, köszönhetően a rengeteg üveg- és bazaltfelületnek. Őszintén szólva ízlés dolga, hogy valakinek bejön-e ez a stílus, nekünk fenntartásokkal, de tetszik (például a hatalmas nappali és a kanyonra néző terasz kifejezetten bejön).

A ház egyébként tavaly márciusban a neves szaklap, az Architectural Digestben is megjelent. Az egyik hálószobát John Legend stúdióvá alakította át, a legnagyobb hálóból pedig egy üvegtetős terasz nyílik, és ha úgy hozza úri kedvünk, akár kint is lefürödhetünk, hiszen a fürdőszoba részben a szabadba nyílik.

Share.

About Author

Leave A Reply