Így tárold a luxusautód

0

Egy dolog, hogy az ember elkölt egy izmosabb összeget egy Lamboghinire vagy Paganira, de ezeket az autókat tárolni is kell valahol. Nos, a Supercar Capsule erre kínál kifejezetten formabontó és látványos megoldást.

A szuperautókat persze azért veszi meg az ember, hogy használja őket (még ha nem is mindennap), ugyanakkor az sem ördögtől való gondolat, ha akkor is szeretnénk látni és megmutatni őket, amikor éppen garázsban állnak.

Apropó, garázs. Éppen az a gond, hogy egy ilyen autót nem feltétlenül valami unalmas garázsban akar tartani az ember, hanem esetleg egy izgalmasabb, formabontóbb helyen.

Legalábbis alighanem ebből indult a dubai Superfuturedesign, amikor elkezdett azon gondolkodni, hogyan lehetne megmutatni, hogy ezek az autók nagyon gyakran legalább annyira művészeti alkotások, mint amennyire gyakorlati használatra való járművek.

A Supercar Capsule névre keresztelt elképzelés „egy egyedi koncepció, amely megfelelő színpadot biztosít a vásárló drága játékszereinek, hogy azokkal megragadja közönsége figyelmét” – írja a cég.

A Superfuturedesign állítása szerint ezekből a kétségkívül eredeti üvegtárolókból már több mint négyszázat vásároltak Európában, Ázsiában és a Közel-Keleten. Az olasz gyökerekkel rendelkező cég állítja, hogy minden egyes tároló teljesen egyedi és a vásárló elvárásaihoz szabott.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden kapszulát az adott ház adottságait figyelembe véve terveznek meg, ráadásul különálló egységként vagy az ingatlan részeként is felállíthatók, akár egymáson több is, így több autót befogadva.

„Az egyik modell például beépíthető a házba, azaz a garázs a már meglévő szobák részévé válik, és egy üvegfalon keresztül láthatjuk az autót. A vendégek és látogatók így anélkül csodálhatják meg az autót, hogy be kellene lépniük a garázsba, azaz az autó az otthon részévé válik” – olvasható a cég közleményében.

Ami az árról szemérmesen hallgat, és ez voltaképpen érthető, hiszen az nyilván nagyban függ a testre szabás mértékétől.

Anthony Hopkins malibui háza

Share.

About Author

Leave A Reply