Így még nem repült sárkány

0

Már kívülről is egészen különleges látvány az olasz Admiral Tecnomar Repülő Sárkány nevet viselő szuperjachtja, a fedélzeten még erre is sikerült rátenni egy lapáttal. Repüljünk együtt!

Luca Dina elképzeléseit dicséri a Repülő Sárkány külső formaterve és megjelenése, és noha készséggel beismerjük, hogy a hajó megosztó lehet, nekünk nagyon bejön, talán éppen azért, mert különbözik a többitől.

Ami első ránézésre is feltűnik, az az egészen világoskék külső, rajta a nagyon menő sárkánymotívummal. Nem mindenki ért velünk egyet, hiszen miközben sokan lelkesednek a hajó megjelenéséért szakmán belül is, mások kritizálták a külsőt, ami szerintünk a legbiztosabb jele annak, hogy Luca Dina jó munkát végzett.

A hajó belső kialakítását Gian Marco Campanino álmodta meg az Admiral Centro Stile-vel közösen. A jachton 10 vendég fér el igencsak kényelmesen, összesen öt luxuskialakítású kabinban.

Ebből 4 jár a vendégeknek, ezek mind az alsó fedélzeti szinten található, és yachthoz képest meglepően nagyok és kényelmesek. Mindegyikben a fabútorok dominálnak, ami kifejezetten kellemes kontrasztot alkot a világos szőnyegekkel.

Mint általában mindig, a tulajdonosi lakosztály itt is más kategóriát képvisel, hiszen egyrészt a főtat közelében helyezkedik el, másfelől hatalmas ágy, külön fürdőszobák és hatalmas ablakok (hogy zavartalanul lehessen a tengeri panorámában gyönyörködni) jelentik a luxust.

A lakosztályból nyílik egy kisebb terasz is, asztallal és székekkel, ha esetleg a tulajdonos friss levegőt szívna, vagy testközelből élvezné a vizet, esetleg egy kis kávé társaságában.

A Repülő Sárkányra egyébként is jellemzőek a tág terek, amik leginkább talán a közösségi helyeken érezhetők. A központi szalonban sem kicsit, de valami azt súgja, hogy az utasok rengeteg időt tölthetnek az étkezőasztal körül is, ahol természetesen mind a tízen kényelmesen elférnek.

A főfedélzeten is van bőven hely üldögélni és beszélgetni, a középpontban fa dohányzóasztalokat találhatunk. A hajóról nem hiányozhat a jacuzzi sem – csak hogy teljes legyen a kényeztetés.

Share.

About Author

Leave A Reply