Így kényeztetik gyerekeiket a dúsgazdag mamák

0

Az édesanyák egyik jellemzője, hogy mindent megadnak a gyerekeiknek. Az különösen érdekes, amikor ezt szupergazdagok teszik, mert abból elég furcsa dolgok sülhetnek ki.

Példáinkban ázsiai multimilliomosokat mutatunk meg, akik neve talán kevéssé ismert Magyarországon, mégis tanulságos, hogyan nevelik és öltöztetik gyermekeiket.

Christine Chiu

Christine Chiu nevét a Netflixről akár mi is ismerhetjük, hiszen a Bling Empire reality sorozat (melyben Los Angelesben élő gazdagok mindennapjait mutatják be) egyik szereplője.

Vagyonát 80 milliü dollárra becsülik, egyetlen fia, Gabriel pedig minden jót megkap, amit pénzen meg lehet venni. Mást ne mondjunk, garázsa (!) tele van szuperautók mini változataival a Lamborghini Urustól kezdve a Ferrariig.

A ruházkodásán sem spórolnak, általában Givenchy, Dolce & Gabbana és Burberry van rajta, az első születésnapjára pedig őrületes összeget (millió dollár környékén) költött el, óriáskerékkel, tízfogásos menüvel, Gucci-termékekkel és még sorolhatnánk. Emellett fia nevében egymillió dollárt adományozott a Santa Monica-i Cayton gyerekmúzeumnak.

Kim Lim

A szingapúri mágnás (nem mellesleg a spanyol Valencia labdarúgóklub tulajdonosa) Peter Lim lánya 2019-ben vált el a férjétől és akkor kétéves gyermeke, Kyden apjától.

Kim Lim elég részletesen dokumentálja a hétköznapjait a közösségi oldalakon, így aztán azt is követhetjük, hogyan neveli és kényezteti egyetlen gyerekét. A holdújévkor például egy vörös Rolls-Royce-ban láthattuk, a gyerek tetőtől talpig Gucciban Baby Diorban és Givenchy-ben.

Cherie Chan

Egy újabb szereplő a Bling Empire-ből, az elsősorban ruházati és bútoripari vállalkozásból összeszedett 200 millió dolláros vagyonból futja bőven arra is, hogy lányát, Jadore-t Gucciba és Louis Vuittonba öltöztesse.

Aranyozott Tesla: ronda és drága

Share.

About Author

Leave A Reply