Horogkeresztes pizza miatt tört ki a botrány

0

Két alkalmazottját kirúgta az egyik ohiói Little Caesars pizzéria, miután egyik vevőjük olyan pizzát kapott, melyen egy fordított horogkeresztet raktak ki pepperoniból.

„Szomorú és felzaklató” – ezzel a komenttel tette közzé a Twitteren Misty Laska a fotót, hozzátéve, hogy a dolog egyáltalán nem vicces és éppen ideje lenne, ha véget vetnének neki.

A sztorit persze felkapta a sajtó. Misty és férje, Jason a helyi tévének elmesélték, hogy először megpróbálták felhívni az éttermet, de senki sem vette fel. Ezután posztoltak a Twitterre, ami már átvitte a cég ingerküszöbét.

„Zéró toleranciával viseltetünk a rasszizmus és a diszkrimináció minden formája iránt, így franchise üzletünk érintett alkalmazottjait azonnal elbocsátották. Mélyen kiábrándító, ami történt, hiszen ez a viselkedés tökéletesen ellentmond az értékeinknek” – fogalmazott a cég közleménye.

Persze nem a XXI. század elején élnénk, ha Misty Laskát békén hagyták volna a neten és nem vádolták volna meg például azzal, hogy hazugság volt az egész. „Próbáljuk megállítani a gyűlöletet és még ha ez csak egy belsős kis vicc is volt, véget kell vetni neki” – hangsúlyozta Jason Laska.

Botrányt kavart az „All Lives Matter”

Share.

About Author

Leave A Reply