Hétmillió dolláros szuperjachttal ünnepelt Ronaldo

0

Sorozatban második olasz bajnoki címét nyerte a Juventus labdarúgójaként Cristiano Ronaldo, aki aztán gyorsan el is ment kicsit pihenni – egy 7 millió dolláros luxusjachton.

A portugál világsztár együttese sorozatban kilencedik bajnoki címét ünnepelhette, ami külső szemlélőként unalmas lehet már kissé, a torinóiakat persze nem zavarja, miért is tenné.

View this post on Instagram

Que aproveche mi amor 🛥💘

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

A sorozatban kilencből a Real Madridból Olaszországba igazolt Cristiano Ronaldo második alkalommal vette ki a részét, amit stílszerűen, családja körében egy luxusjachton ünnepelt.

A 27 méter hosszú, öt kabinnal, hat fürdőszobával, két szalonnal és egy méretes konyha-étkezővel felszerelt hajót a viareggiói Azimut-Benettinél gyártották és kényelmesen elfér rajta az egész család, mind a négy gyerekkel.

Cristiano Ronaldo és partnere, Georgina Rodriguez (és persze a gyerekek) Celle Ligure partjainál hajókáztak, miként arról a hölgy be is számolt az Instagramján.

Korábban a futballista (aki egyébként elsőként lépte át aktív labdarúgóként az 1 milliárd dolláros kereseti álomhatárt) korábban heti 239 ezer dollárért bérelt jachtot a családnak.

Íme Cristiano Ronaldo marbellai villája

Share.

About Author

Leave A Reply