Heidi Klum topless fotója miatt áll a bál

0

A 46 éves szupermodell annyit kap egy, az Instagramra posztolt félmeztelen fotó miatt, hogy talán már ő maga is megbánta, hogy kitette. Nem lennénk meglepve, ha a támadásokat részben az irigység motiválta volna.

Az Olaszországban éppen nászútján lévő modell-műsorvezető egy meglehetősen pikáns képet posztolt, ami alá nemes egyszerűséggel csak annyit írt: Csak vizet látok.

Mások a kommentek alapján mást láttak, és ennek a véleményüknek hangot is adtak „Csak kapuzárási pánikot látok” – írta például valaki, míg mások azt kifogásolták, hogy egy édesanya mutogatja a testét a közösségi oldalon.

Ha ez nem lenne elég, a trollok megtalálták egy másik, fürdőruhás kép alatt is. „Ideje lenne elmenni az edzőterembe, nagyi” – írta egy nyilván csodálatosan edzett, egyáltalán nem frusztrált, jóindulatú illető.

View this post on Instagram

Buongiorno ☕️🤪

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Akadtak azért olyanok is, akik védelmükbe vették a szupermodellt.

„Tudjátok mit? 46 évesen igazán nagyszerűen néz ki. Fejezzétek be az ítélkezést, hadd élvezze az életét, ti pedig tegyetek ugyanígy a tiétekkel” – írta valaki.

Az irigységet alighanem az is táplálta, hogy Heidi Klumról júliusban derült ki, hogy februárban csendben hozzáment a 29 éves zenészhez, Tom Kaulitzhoz.

A magunk részéről sok boldogságot kívánunk nekik!

Heidi Klum még mindig hihetetlenül szexi

Share.

About Author

Leave A Reply